Kurv 0

HP

HP er et verdensomspændende it-firma med base i Palo Alto, Californien. I adskellige årtier har HP produceret printere og computere solgt verden over. 

Værd at vide om HP

4 hurtige facts om HP

  • Ca. 50 millioner PC'er shippes årligt
  • HP har i alt 18.000 patenter
  • HP's produkter sælges i 170 lande fordelt på 6 kontinenter
  • 49.000 er antallet af ansatte på verdensbasis
     

HP - stationær, bærbar og printere

HP er en af de store magtfaktorer på computer & it-markedet og har været det siden, ja? Ved du, hvornår HP lancerede sin første computer samt sin første bærbar computer? Og ved du, hvor længe HP har udviklet printere? 
 

Vigtige årstal

HP stammer helt tilbage fra 1938, hvor eventyret startede i en garage som grundsten til det vi i dag kender som Silicon Valley. Aktiviteterne uden for USA startede i 1959, mens HP's første laptop så dagens lys i 1980. Siden fulgte den første HP Deskjet i 1988 og føste All-in-One printer i 1994.
 

HP stationær - "PC" siden 1968!

En HP stationær computer er kendt for gennemprøvet, solid kvalitet. Du har et hav af muligheder i alle prisklasser. Her er noget til enhver smag. Og kvaliteten er ingen tilfældighed, men resultatet af en årelang tradition: 

I historien om HP er 1968 et vigtigt årstal: For med den såkaldte HP 9100A kunne man i 1968 gemme programmer på et magnetisk kort og løse tekniske problemstillinger. Dette var første gang betegnelsen "personlig computer" blev dokumenteret! 

Og mens du i dag nok er vant til touchskærm, så var det i 1983 en helt uhørt teknologi. Ikke desto mindre var det netop i 1983, at HP introducerede sin første PC med touch! 1995 blev året, hvor HP endelig kom indenfor i hjemmet med deres nye HP Pavilion stationær PC.
 

HP bærbar - Siden 1984

At den bærbare computer har et praktisk format, er ingen overdrivelse. Og HP realiserede allerede potentialet i 1984 med sin første laptop. HP's bærbare computere blev populære, selvom den hastige udvikling ikke kun var og er en mulighed, men også en konstant udfordring.

Men HP stræber efter innovation og fornyelse af sit udvalg, og i dag kan du foruden almindelige bærbare få hardcore gaming-computere og en lang række fleksible bærbare med aftagelig skærm eller 360 graders hængsel.


HP printer - Siden 1984

HP har en lang tradtion for printere med rød tråd helt tilbage til midt 80erne og nogle af de første blækprintere overhovedet. HP formåede at skabe mere kompakte og mere lydløse printere, der kunne levere pålidelig, høj kvalitet. Med introduktionen af laserprintere i 1984 skabte HP verdens mest populære, personlige laserprinter, og 10 år senere kunne HP sælge dig den første masse-producerede all-in-one printer!

Disse forbliver den dag i dag grundstenene i HP's udvalg af printere:

  • Blækprinter: Stort udvalg af blækprintere til forskellige behov - herunder flere helt kompakte samt helt prisbillige modeller.
  • Laserprinter: Komplette modeller og mindre avancerede modeller.
  • All-in-one: Flere modeller, hvoraf de mere avancerede også har særlige funktioner som fx touchskærm og USB / Wi-Fi tilslutning.

PAVILION - Gennemført design med kraftfulde specifikationer

Nogle gange kan det oplagte valg lyde godt og være sandt. HP Pavilion er en bestseller til dig, der efterspørger godt værktøj til dit digitale håndværk. Designet til aldrig at komme til kort over for hverdagens udfordringer, giver Pavilion dig en ligeså pålidelig som effektiv arbejdsindsats -  hver gang.

Den altid gennemførte HP Pavilion er en klassiker, der bliver bedre og bedre. Forbedret databehandlingskraft og nyeste teknologi giver imponerende hastighed. Med nyt gradueret design om tastaturet er designet blevet nænsomt forfinet, så du er sikker på at gøre ekstra indtryk, uanset hvor du tager hen. Den bedstsælgende HP bærbar er mere kraftfuld, så du kan se mere, spille mere og gemme mere. Alt med god stil!

ENVY - Misundelsesværdig på alle fronter

Nogle gange går drømmen i opfyldelse. HP ENVY-serien er kompromisløs premium i alle detaljer. Seneste processorer, utrolig batteritid og en imponerende lyd giver dig ultimativt overskud til at klare hvad som helst, når som helst.

Misundelsesværdig på alle fronter. Skabt i de ypperste materialer og i den højeste byggekvalitet mærker du straks forskellen. Oplev performance og audio på topplan hver gang en opgave skal løses. Det er luksus i sit reneste format!