Kurv 0

Huawei P Smart

Multitasking, elegance og unikke funktioner. Med Huaweis P Smarts smartphones kan du nyde resultatet af mange års erfaring og innovativ designudvikling. Her finder du en mobil med kraftfuld octa-core processor og højopløselig skærm, der gør den perfekt til blandt andet gaming og film. Se udvalget og find din P Smart favorit i dag.

Prøv den intelligente Huawei P Smart

De forskellige modeller inden for Huawei P Smart er nytænkende – både i design og brugervenlighed. Uanset hvilken model du vælger, får du nemlig det nyeste Android-operativsystem, der gør det nemt at skifte mellem smartphonens mange funktioner. Samtidig gør den store skærm, at du får en fantastisk brugeroplevelse, hvilket med garanti giver dig lyst til at se film og spille spil på mobilen – og frygt ej, det stærke batteri kan holde til det.

Huawei P Smart er også udstyret med et dobbeltkamera, der kan spore et væld af forskellige motiver. Det kan også automatisk justere sine indstillinger til omgivelserne, så du får det bedst mulige billede i alle situationer. Prøv at lege mesterfotograf og giv den gas med den nye Bokeh-effekt: Her stiller kameraet skarpt på motivet i forgrunden, mens baggrunden bliver sløret. Det er smart – men heldigvis også nemt.

Lad telefonen lære af dig

Det intelligente system i Huawei P Smart modellerne observerer dine vaner. Der betyder, at din telefon kommer til at lære dine rutiner at kende og dernæst optimerer sine indstillinger og batteri efter dem. Det gør det nemmere for dig at bruge din mobil, da den har tilpasset sin ydeevne til dine behov – hvilket blandt andet giver dig mere smartphone for strømmen. 

Et smart design til en smart mobil

Huawei P Smarts kan godt være sit design bekendt. Her forbinder den store skærm elegant mobilens kanter, mens det slanke materialer let indfinder sig i hånden. Du kan mærke, at enhver lille detalje ved Huawei P Smart er gennemtænkt og designet til at ligge i din hånd. Og her bliver den liggende. For med den smarte fingeraftrykslæser på bagsiden af telefonen, kan du låse mobilen sikkert op og godkende handlinger lynhurtig - alt imens mobilen bliver liggende i håndfladen.