Kurv 0

iRobot robotstøvsuger

En robotstøvsuger fra iRobot er stadig det bedste bud på en selvkørende, intelligent støvsuger. For iRobot var først på markedet med deres iRobot støvsuger og det forspring har de beholdt lige siden. Faktisk er det i dag over 20 år siden den første iRobot Roomba støvsuger kørte ind i de danske hjem for at klare rengøringen. Så skal du have den mest effektive robotstøvsuger, skal du vælge en iRobot Roomba.

Du og din iRobot – et sikkert match!

En iRobot støvsuger er din ven i nøden, når det kommer til at holde hjemmet rent. Aldrig har det været nemmere at gøre rent; Tryk start og lad robotstøvsugeren klare arbejdet for dig.

Med 25 års erfaring inden for robotteknologi og innovation, har iRobot® optimeret sine husholdningsrobotter til at hjælpe med grundig rengøring af gulvene i hjem over hele verden.
 

Tre fordele ved en iRobot støvsuger

  • Let at indstille
  • Overtager de sure pligter
  • Mulighed for at betjene støvsugeren via en app

Kender du det, når der er mange ting, som skal nås og der er for kort tid til at nå det hele? Forestil dig så at have en hjælper, som sørger for den daglige rengøring – det er nemlig lige præcis hvad en Roomba robotstøvsuger fra iRobot gør. Udviklet med dit hjem for øje og designet til at gøre hverdagen nemmere.
 

Støvsug hjemmet uanset hvor du befinder dig

Ved hjælp af appen kan du starte din iRobot støvsuger, uanset hvor du befinder dig. ed næsten alle iRobot støvsugere kan du gennem app’en nemt få adgang til tips og tricks og planlægnings-funktionen gør det muligt for dig at planlægge hvornår og hvordan din støvsugning skal foregå. App’en kan downloades fra App Store og Google Play.
 

Opladnings- og køretid på en iRobot støvsuger

Robotstøvsugere fra iRobot kan køre i én til to timer alt afhængigt af, hvilken model der er tale om. Det samme gør sig gældende i forhold il opladningstiden for støvsugerne,  som kan variere én til to timer. Roomba 980 har den feature, at den  kan køre i op til to timer, hvorefter den genoplader og automatisk fortsætter støvsugningen hvor den slap. På denne måde undgår du halvfærdige rengøringer.

Bestil din nye iRobot robotstøvsuger online på wupti.com

Bliv klogere på de forskellige iRobot Roomba modeller her på siden og find den, som passer til dine behov når det kommer til rengøring af hjemmet. Vi har et bredt udvalg af robotstøvsugere i mange forskellige prisniveauer, så det handler om at finde frem til den, som du og din familie får mest glæde af. Køb din nye iRobot Roomba støvsuger i dag og få den hurtigt leveret! 

Imprint™ Smart Mapping: Rengør og planlæg efter rum

Roomba® i7-robotstøvsugeren lærer dit hjem at kende og kan kende forskel på dit køkken og din stue, så du får fuld kontrol over hvilke rum, der skal gøres rent, og hvornår. Støvsugeren kan have op til 10 etager/huse i sin hukommelse, så du kan lade robotten klare rengøringen i dit eget hjem, sommerhuset etc. og robotten ved præcis, hvor den er.

”Roomba®, støvsug mit køkken”

Roomba i7 fungerer med Alexa™-kompatible enheder samt Google Assistant og er den eneste robotstøvsuger, der via stemmestyring kan genkende og rengøre navngivne rum. Du kan f.eks. sige på engelsk: "Alexa, ask Roomba to clean my kitchen," eller "Hey Google, støvsug stuen," og Roomba i7 finder det pågældende rum uden problemer og påbegynder rengøringen.

Clean Base™ Ekstern støvbeholder

Automatisk tømning af støvbeholderen, så du ikke behøver tænke på støvsugning i flere uger ad gangen - med Clean Base™ Ekstern støvbeholder tager Roomba® i7-robotten sig af rengøringen, fra start til slut.

iAdapt® 3.0-navigation med visuel lokalisering

iAdapt® 3.0-navigation med vSLAM®-teknologi hjælper Roomba®-robotten med at navigere ubesværet rundt i dit hjem. Robotten opretter visuelle pejlemærker og holder styr på, hvor den har været, og hvor den mangler at gøre rent.

Børsterne holder altid kontakten til gulvene

I stedet for børster, der bøjer og dermed ikke opfanger alt snavs, tilpasser vores fleksible Dual Multi-Surface gummibørster sig til forskellige gulvoverflader, og forbliver i tæt kontakt med trægulve og gulvtæpper.
 

Designet til dig med kæledyr

Rengør det, du ser, og filtrerer det, du ikke ser. Det avancerede filtreringssystem fanger 99 % af skimmel-, pollen-, støv-, katte- og hundeallergener, så du ikke skal leve med det.
 

Ekstra sugestyrke

Ekstra sugeevne der giver op til 10x højere sugestyrke*.
*Sammenlignet med Roomba® 600-seriens AeroVac™ System.

Yderligere rengøringsfunktioner

Sidebørsten er specialdesignet med en vinkel på 27 grader, så den kan feje snavs fra kanter og hjørner, hvorefter det suges op. Trappesensorerne forhindrer, at robotten falder ned ad trapper eller vælter.