Kurv 0

JBL bluetooth højtaler

En JBL Bluetooth højtaler er en højtaler i funky farver, trendy design og med funktionelle features. Lyden er i top og tilkoblingsmulighederne utallige. Foren lyd, lys og vandtæt design i en trådløs JBL højtaler via Bluetooth. 

Retro JBL GO Bluetooth højtaler 

Hvorfor vælge en Bluetooth højtaler fra JBL?

  • Optimal lyd via trådløs forbindelse
  • Funky farver og trendy design
  • Du kan tage den med dig overalt

En JBL højtaler med Bluetooth giver den bedste lyd og kræver ingen ledninger. Du kan koble den til flere enheder og tage den med overalt – også i vand. Funky farver og trendy design gør den til et stilikon i indretningen. 
 

Det skal du kigge efter ved en JBL bluetooth højtaler…

Selvom kvaliteten og design er i top ved alle JBL højtalere med Bluetooth, er der små forskelle, der kan hjælpe dig i dit valg – kig efter batteritype, design, om højtaleren er vandtæt, og om den kan bruges til opkald. 

  • Batteri – De fleste modeller har genopladeligt batteri, men levetiden er forskellig. Fra 5 til 12 timer kan batterilevetiden variere. Det kan være relevant at tage med i beslutningen, hvis du ofte har din Bluetooth højtaler fra JBL med på farten. 
  • Design – Vælg mellem alt fra den lille kvadratiske JBL GO Bluetooth højtaler, der er nem at stille på en plan overflade, til de runde Flip-modeller, der med deres cigarformede facon er nemme at lægge, hvor der lige er plads. Pulse-modellen har indbygget LED lys i forskellige farver. 
  • Vandtæt – Anvender du ofte din Bluetooth højtaler udenfor, eller har du den gerne med til stranden, så vælg en vandtæt model. Den kan modstå både regn, vandstænk og kansågar nedsænkes i vand uden at tage skade. 
  • Opkald – Hvis du modtager et opkald på din mobil, mens den afspiller musik, kan mange af JBL modellerne fungere som telefonhøjtaler. Det vil sige, at musikken slukker eller nedtones, og lyden fra opkaldet går ind på højtaleren.

Du finder produkter fra JBL i alle prisklasser, men med samme gode kvalitet hele vejen igennem. Se udvalget herover.