Kurv 0

Kenwood foodprocessor

Kenwoods foodprocessor hjælper dig med at skabe nye, velsmagende og spændende måltider uden at bruge timer på at forberede din mad. Foodprocessoren åbner en verden fuld af ​​muligheder i køkkenet, for at skabe nye velsmagende og spændende måltider. 

Udvid din kulinariske oplevelse med hjemmelavede måltider med en Kenwood foodprocessor. Serien leveres med et stort udvalg af tilbehør, som alle er designet til at spare dig tid, med madlavning. Du kan hakke, skære, strimle og blande dine ingredienser på bare få sekunder!

Alle Kenwood foodprocessorer er meget holdbare, samt med en lang række funktioner. Alle Kenwood  foodprocessorer, kan prale af én af de stærkeste motorer, derudover er de fremstillet med robuste overflader i enten plast eller metal af høj kvalitet. 

Vores MultiPro-serie har én udgang, hvor du kan påføre både, foodprocessorskåle og blendere, hvilket vil sparer dig for værdifuld plads i køkkenet. Når du vælger en foodprocessor, har du brug for en kraftig motor og en stærk enhed, der er bygget til at holde.  Disse holdbare køkkenapparater er perfekte til selv det mindste køkken og gør det let at tilberede din mad.