Kurv 0

Kenwood Tilbehør til køkkenmaskiner

Udforsk din kreativitet med Kenwood med vores store udvalg af tilbehør, med mere end 25 forskellige typer tilbehør kan du personliggøre din køkkenmaskine, så den bliver din ultimative køkkenmakker.

Velkommen til en verden fuld af nye muligheder for madlavning med vores store udvalg af tilbehør til din køkkenmaskine. Blend, skær, snit, hak, riv, kværn… – det er op til dig.

Højhastighedsudtag
Passer til det tilbehør, der har brug for hurtige omdrejninger som blender, jucepresser og minhakker.

Lavhastighedsudtag
Passer til det tilbehør, der har brug for langsom effekt til at presse, kværne eller rive – som f.eks. kødhakkeren og pastarullen/-skæreren

Skåludtag
sidder over skålen og opfylder alle dine behov for at piske, blande, ælte, røre cremer, folde lækre mousser, samt smagfulde is og sorbet

Der findes tilbehør til din køkkenmaskine til enhver opgave i køkkenet. Blend,  skær,  snit,  hak, riv, kværn… – det er op til dig. Med de forskellige typer af tilbehør kan du personliggøre din køkkenmaskine, så den bliver din ultimative køkkenmakker.


Kødhakker-  KAX950ME
Kødhakkeren har tre forskellige skiver til præcis hakning: fin (3 mm), medium 
(4,5 mm) og grov (8 mm), samt en indsats til pølser og kibbeh.

Skæretilbehør - KAX400PL
Anvendes til grove stykker frugt og grønsager til brug i frugtsalater, supper, tilbehørsretter eller gryderetter og er dit ideelle værktøj i køkkenet til at skære perfekte 10x10mm tern

Roterende råkost skærer - KAX643ME
Den roterende metaldrejeskive til lav hastighed har 5 trom-ler i rustfrit stål til fin eller grov rivning, tyk eller tynd snit-ning og raspning. Egner sig især godt til hårde ingredienser, som f.eks. chokolade, grønsager, nødder og faste oste.


Bærpresser - KAX644ME
Lav lækre puréer og sunde safter fulde af smag med bærpresseren.
Den kan endda håndtere mindre og finere ingredienser, som f.eks. bær, blade og lignende.


Melkværn - KAX941PL
Ideel til produktion af naturligt eller glutenfrit mel af ris, havre, kikærter og mange andre ingredienser. Den juster-bare kværn maler ingredienserne til enhver størrelse fra groft til meget fint.

Spiralizer - KAX700PL
Spiralizeren har 5 forskellige skæreblade og gør det nemt at få spist de 6 om dagen. Ved at lave dine frugter og grønsager om til en lang række nudler og strimler kan du lave nye versioner af klassiske pastaretter, salater og desserter.

PureJuice - KAX720PL
PureJuice-tilbehøret giver dig en nem metode til at få dit vigtige vitaminbehov dækket og få spist de anbefalede 6 om dagen. Udover at lave sunde juicer giver frugtkødsbeholde-ren dig mulighed for at gemme frugtkødsresterne, som du kan bruge i f.eks. kager, brownies, falafler eller supper.

Pastatilbehør 
Pastamaskine
Til pasta, der både ser fantastisk ud og smager suverænt. Pastamaskinen gør det nemt for dig at opnå perfekt konsistens og facon.
Slip kreativiteten løs med pastaskiver til 13 forskellige faconer

Pastamaskine KAX910M

Bigoli AT910002

Casarecce AT910003

Maccheroni Lisci AT910004

Pappardelle AT910007

Spaccatelli AWAT910005

Spaghetti Quadri AT910006

Silatelli AT910008

Linguine AT910009

Fusilli AT910010

Conchigliette AT910011

Bucatini AT910012

Orecchiette AT910013

Småkagesprøjte AT910014

Lasagne Roller KAX980ME

Lasagneruller XL KAX990ME

Tagliolini KAX982M

Fettuccine KAX981ME

Trenette KAX983ME

Spaghetti KAX984ME

MAX980ME
(Multipakke med KAX980ME, KAX981ME and KAX984ME)

Ravioli KAX930ME

Højhastighedstilbehør

ThermoResist™- glasblender - KAH359GL
Skab en kompleks smagssammensætning, og blend varme og kolde ingredienser med Ther-moResist™-glasblenderen, der rummer 1,6 L. Opnå en cremet konsistens ved hjælp af den medfølgende rørepind.

Foodprocessor - KAH647PL
Server perfekt lynstegt mad, samt saucer og dip ved hjælp af denne foodprocessor, der rummer 1,2 L. Inkluderer en skål, der er lavet af Tritan™, som er let at rengøre, brudsikker og tåler opva-skemaskine, samt en række forskellige knivblade og seks skæreskiver.

 Minihakker/kværn - AT320
Krydderier, krydderurter eller f.eks. pesto tilberedes perfekt med den kompakte minihakker, så de er klar til bruges i dine retter og give ekstra smag eller blot bruges til pynt. De kan opbevares i de tre medfølgende krukker med låg.

Råkostapparat - AT340
Tilbered større portioner af frugt og grønsager i alle mulige faconer og størrelser med de 7 skæreplader i rustfrit stål.

Juicer - AT641
Egner sig til at tilberede mange forskellige typer frugt- og grøntsagsjuice, som f.eks. æble, kiwi, tomat og gulerod. Du behøver ikke at skrælle eller fjerne kerner fra frugten, og den har endda en tragt til hele æbler. Der medfølger en juicekande på 1 liter.

Citruspresser - AT312
Server frisk juice fuld af sundhed med citruspresseren. Giv dine cocktails et ekstra pift, eller tilfør mere smag til dine fantastiske kager. Få selv den sidste dråbe med i den 600 ml store skål.

Blend Xtract Sport - KAH740PL
Den enkle måde at nyde lækre smoothies, juicer og milkshakes på – sådan som du bedst kan lide dem. Tilføj blot dine ingredienser, twist – og på et øjeblik er du klar til at gå. Der medfølger to blenderflasker.