Kurv 0

Kenwood

Britiske Kenwood har fremstillet effektive og flotte husholdningsapparater siden 1947. I dag sælges der et Kenwood-apparat hvert tredje sekund i hele verden. Udvalget dækker blandet andet over køkkenmaskiner, foodprocessorer, blendere og meget andet.

Kenwood husholdningsapparater

Millioner af kokke verden over priser deres Kenwood-apparater. Denne uvurderlige loyalitet er velfortjent af vores eksperthold. De designer og planlægger omhyggeligt alle vores produkter i Storbritannien kun med brug af de allerbedste materialer. Vi afprøver ethvert apparat fuldt ud, individuelt, så at vi kan give dig en holdbar køkkenpartner, som du kan værdsætte og stole på.

Vores virkelig nyskabende tilgang til at skabe produkter betyder, at vi er de førende i konstant at anvende ny teknologi og nye teknikker. Vi går hinsides det åbenlyse og udforsker alle muligheder til grænsen. Dette gør i sandhed vores produkter unikke og lader os tilbyde dig det allerbedste i virkeligt specialiserede husholdningsapparater.

Din Kenwood maskine har en uforfalsket, tidløs elegance forbundet med et unikt intuitivt design. Vi designer både efter udseende såvel som trofast effektivitet, som du vil nyde hen over årene. Som en ægte del af dit familieliv har vi designet vores produkter til at være en af de sikreste, mest belønnende og nydelsesrige investeringer, du nogensinde vil foretage dig. Og en, hvormed du vil skabe et liv af minder, der er værd at have.

Som eksperten inden for madtilberedning er vores fokus på at sikre, at alle Kenwood-produkter forbedrer din oplevelse af at lave mad og konsistent producere højkvalitetsresultater med lethed.
Uanset hvilket Kenwood-produkt du vælger, kan du være sikker på at lave den perfekte ret hver gang.

Bliv inspireret af de mange muligheder du får med et produkt fra Kenwood.
Hos Kenwood er vi stolte over at designe og fremstille topmoderne, stilfulde og effektive husholdningsapparater siden 1947.

Med den rette selvtillid til at lave fantastisk mad til alle lejligheder vil du opdage, at vores produkters alsidighed virkelig hjælper dig med at skabe mere. Du vil hurtigt opdage nye ideer, nye retter og nye opskrifter, som gør hvert måltid specielt.
Takket være sit tidløse design vil dit Kenwood-produkt fortsat pynte i dit køkken i flere generationer. Vores apparaters udseende er lige så holdbare som deres kvalitetsbygning, hvilket sikrer en smart investering, som du vil fortsat kunne nyde gennem årene.

Vores lidenskab for excellence inden for design har belønnet os med over 30 priser i de sidste 10 år.
Priserne Red Dot og IF er globale designkonkurrencer, som anerkender det allerbedste inden for produktdesign. Med over 7000 deltagende fra 50 lande anses den internationale Red Dot designpris som en af de største og mest anerkendte designkonkurrencer i verden. Prisen ses som et kvalitetsstempel; det symboliserer medlemskab blandt de bedste inden for design og erhverv. Prisen IF blev indviet i 1953 og har siden da været et konstant, prestigefyldt tegn på uovertruffen design.
Kenwood har også haft succes ved konkurrenceprisen Plus X, som anerkender produkter i særklasse. Inden for kategorierne innovation, design, nem anvendelse, ergonomi og økologi udviser vinderprodukter "innovativ kraft, excellent design, utrolig nem anvendelse, økologisk meningsfuld effektivitet og gennemtænkt ergonomi".

Kenwoods fortsatte succes med disse priser er en anerkendelse af vores høje designkvalitet.
Hos Kenwood er vi stolte over at designe og fremstille topmoderne, stilfulde og effektive husholdningsapparater siden 1947.

Kenwood opskrift på babka

Kenwood opskrift på tærte