Kurv 0

Kerteminde havemøbler

Leder du efter moderne og smukke havesæt? Så er vores Kerteminde havemøbler måske noget for dig. Minimal vedligeholdelse, fantastisk teaktræ og smukke detaljer, blot for at nævne nogle af de fordele, du kan få. Tjek udvalg herunder, og forkæl din terrasse eller altan i dag

Kerteminde havemøbelsæt - moderne og feminint

Her på siden finder du et bredt udvalg af Kerteminde havemøbler med stel i aluminium og lameller i teaktræ. Det moderne og feminine Kerteminde havesæt kræver minimal vedligeholdelse. Samtidig passer størrelserne rigtig godt til den lille familie, par og store sammenkomster. De mange smukke designs og valgmuligheder giver dig:

  • Fantastisk teaktræ med praktiske egenskaber
  • Matchende havestole med optimal siddekomfort
  • Enkelt, luftig og minimalistisk design for enhver
  • Nem rengøring og holdbart aluminium

Du kan med fordel forsyne dit Kerteminde havesæt med hynder for at sidde bedst. Nu mangler du bare en varm sol, noget køligt at drikke og en god bog at læse i. 

Før du køber dit Kerteminde havesæt

At finde de helt rigtige Kerteminde havemøbler stiller en masse krav og spørgsmål. Det kan for eksempel være spørgsmål som: Hvor meget plads har jeg til dem? Hvilket materiale er bedst til mit behov? Og hvor mange skal kunne sidde ved bordet?

På hvert enkelt produkt står der beskrevet, hvor mange personer det enkelte sæt er til. Hvis du vælger et Kerteminde æt i teaktræ er der lidt mere vedligeholdelse end med et nonwood sæt. Når du har styr på det praktiske, er resten op til dig. Vælg mellem alt fra nostalgi og minimalisme til moderne og tidløst. Stærke materialer som teak giver dig en holdbar overflade, der forlænger levetiden. Tilbage er der bare at ønske: God sommer sammen med dine nye Kerteminde havemøbler.