Kurv 0

LEGO® Shop

Med LEGO®  får børn alletiders underholdning. Vælg mellem konstruktionssæt fra LEGO’s forskellige serier.

Læs det nye LEGO katalog

I det nye LEGO® katalog kan du gå på opdagelse i en verden af LEGO serier. Udforsk alle nyhederne for både store og små og bliv inspireret til dit næste byggeprojekt.

LEGO® -  garanti for timevis af kreativ og lærerig leg

LEGO® er et verdenskendt legetøjsmærke, som har eksisteret i mere end 80 år – og det med god grund! Når man siger LEGO tænker de fleste på timevis af sjov leg med de farverige LEGO klodser, men legen er også med til at udvikle børns kreativitet, systematiske tankegang og finmotorik.

På wupti.com er vores online LEGO® shop opdelt efter alder og temaer, så du nemt og hurtigt kan finde de LEGO æsker, der passer til netop dit barns aldersgruppe og interesser. 

En magisk verden af muligheder 

De mange forskellige fantasifulde LEGO® serier eller temaer giver børnene masser at vælge imellem:

  • LEGO® DUPLO: Til de mindre børn i alderen 1½ - 4 år er DUPLO klodserne helt perfekte, da de er større og derved nemmere at bygge med for de små hænder.
  • LEGO® City: Bilerne drøner derud af, politibetjenten fanger røverne og brandmænd slukker branden fra vulkanen. I LEGO City sker der mange larmende og spændende ting!
  • LEGO® Friends: Er serien om fem veninder, der har hver deres personlighed. Friends er især målrettet piger og de forskellige byggesæt giver mulighed for at tage en tur i forlystelsespark, bygge en gavebutik eller flyve i en eventyrlig luftballon.

De andre serier, f.eks. LEGO® Star Wars, LEGO® NINJAGO, LEGO® Disney Princess og LEGO® Super Heroes giver uendelige muligheder for at fordybe sig i magiske universer. Når dit barn leger med LEGO®, styrker de mange temaer dit barns forestillingsevne mens fantasien udvikles. Netop fantasi og den frie leg er grundlaget for kreativitet – det er LEGO brandets filosofi.

God leg = udvikling og læring

LEGO® byggesættene motiverer til god byggeleg, hvor barnet skal samle klodserne én for én. I mange LEGO æsker er der en byggevejledning, så dit barn kan få succes med at lave flotte og imponerende piratskibe, brandstationer, LEGO Technic biler og meget andet. På den måde lærer børn gennem leg at følge en manual og udvikle sin tålmodighed og koncentrationsevne. Barnet kan dog også altid selv bestemme og lade fantasien få frit spil med de mange klodser i æskerne. Derudover har LEGO den fordel, at alle klodserne kan bruges sammen og kombineres i det uendelige – det giver timevis af sjov leg.

Brandnavnet LEGO® er faktisk en sammentrækning af ordene ”leg godt”, og dette betyder tilfældigvis ”jeg samler” på latin. Det passer jo perfekt på den legeoplevelse, som børn kan opnå med LEGO!

 

“LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, DIMENSIONS, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, MIXELS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2020 the LEGO Group.”