Kurv 0

Leifheit strygebræt

Vil du gerne opleve gode, glatte resultater, når du stryger dit tøj? Så er første trin at bruge den rigtige strygeflade – og den finder du med et Leifheit strygebræt. Gå på opdagelse i wupti.com’s udvalg af produkter fra det 50-årige, velkendte mærke. Her er det nemt at finde topkvalitet til skarpe priser.

Få en bedre strygetid med et Leifheit strygebræt

Leifheit er danskernes favorit, når det kommer til strygebrætter. Sådan har det været i godt 50 år. Og det skyldes mærkets evindelig trang til at nytænke funktioner og løsninger, hvilket altid sikrer, at forbrugeren får den bedste kvalitet, funktionalitet og holdbarhed. Ved at købe et Leifheit strygebræt hos wupti.com får du blandt andet fornøjelsen af mærkets strygebetræk med ’Thermo Reflect’, som reducerer strygetiden med op til 33 procent. 

Leifheits specielle teknologi gør det nemlig hurtigere for dig at nå igennem tøjbunken, da overfladen sender varme og damp tilbage gennem tøjet – og ikke gennem strygefladen, som de fleste andre strygebrætter. Den reflekterende strygeflade skaber en dobbeltsidet strygeeffekt, der gør strygningen en del hurtigere end hos andre traditionelle strygebetræk og -brætter.

Leifheit strygebræt: Giver tøjet det glatte lag

Med et strygebræt fra Leifheit kan du gå i krig med hvilken som helst krøllet tøjbunke. Strygebrættets gode polstring og de ekstra snoretræk sikrer dig nemlig god komfort og dit tøj en rynkefri pasform. Samtidig er strygefladen praktisk med sine 110 x 30 centimeter, mens den justerbare arbejdshøjde kan blive op til 88 centimeter. Og har du brug for at pakke strygejernet væk? Så kan du altid folde dit Leifheit strygebræt sammen. Få derfor den bedste strygning med de mange funktioner på Leifheit strygebrættet, som blandt andet tæller:

  • ”Thermo Reflect”-teknologi
  • Tyk molleton skumpolstring
  • Elastiske snoretræk
  • Snorelås

 

Sammensmelt dit strygebræt med et strygejern

Er der noget, som kan smelte et ordensmenneskets hjerte, så er det flot, velstrøget tøj, der sidder lige i skabet. Og i den forbindelse kan du ikke blot nøjes med et godt strygebræt - her skal du også have jernet på plads. Heldigvis har wupti.com et stort udvalg af kvalitets strygejern til skarpe priser. Her er blandt andet mærker som Bosch, Tefal og Electrolux. Ved at kombinere den perfekte strygeflade med det perfekte strygejern er du sikret flotte strygninger uden krøller på halen.