Kurv 0

Leifheit tørrestativ

Tør tøj inde og ude eller flyt vasketøjet efter vejret. Leifheit tørrestativ er gennemtænkt funktionalitet og innovativt design. Vælg mellem paraplystativ, vingestativ og alt midt i mellem. Holdbar kvalitet og vejrbestandige materialer. Udnyt tørrepladsen maksimalt med et tørrestativ fra Leifheit – se mere herunder på wupti.com.

Leifheit tørrestativ til ude og inde

Derfor har du brug for et Leifheit tørrestativ

  • Stativerne udnytter tørrepladsen optimalt 
  • Du kan placere det efter behov – ude og inde
  • De er nemme at slå op og klappe sammen

Innovativt design giver maksimal tørreplads på meget lidt areal. Stativerne fra Leifheit kan bruges både ude og inde og er nemme at åbne og folde sammen. 

Hvilken type Leitheit tørrestativ skal du vælge?

Overordnet set er der tre typer tørrestativer, som du kan vælge mellem, når du er på udkig efter et Leifheit tørrestativ: Paraplystativ, vingestativ og pop-up-stativ. 

  • Paraplystativ – Et paraplystativ hedder sådan, fordi det er formet som skellettet i en omvendt paraply. Typen kræver en fastmontering og bruges derfor udenfor. Stativet kan drejes og kan klappes sammen, når det ikke bruges. Fordelen ved et paraplystativ er, at det er højt nok til at hænge sengetøj og lagner og andet stort op på uden at folde. Placér gerne denne type stativ et solrigt og blæsende sted for optimal tørring. 
  • Vingestativ – et Leifheit Pegasus 150 er et såkaldt vingetørrestativ som er et flytbart stativ, der kan bruges både ude og inde. Modellen tillader 15 meter tørreplads, mens et Leifheit Pegasus 180 tillader 18 meter og et Leifheit tørrestativ Pegasus 200 giver 20 meter til at hænge tøj på. Typen kaldes for et vingestativ, fordi en vinge i hver side af det rektangulære stativ kan foldes ud efter behov. 
  • Pop-up-stativ – denne type tørrestativ er et Leifheit Pegasus tørrestativ, som minder om en kombination af et vinge- og et paraplystativ. Stativet er flytbart og til både inde og ude. Det er så nemt at åbne, at det kan klares med én hånd, og det fylder intet, når det er klappet sammen. Det perfekte valg til den lille bolig. 

Find det perfekte tørrestativ herover på wupti.com – altid bedst til prisen.