Kurv 0

Lenovo Legion

Er du også fan af Esport – en verden hvor mulighederne for konkurrence stort set er uendelige? Og er du på udkig efter en seriøs gamer bærbar eller stationær? Lenovo’s Legion serie er et oplagt valg til dig der ikke vil gå ned på hardware, hastighed og grafik. Tværtimod, byder Lenovo Legion på et stilsikkert design, lynhurtige loadtider, et væld af tilslutningsmuligheder og et utal af features. Vi vil aldrig lade dig gå på kompromis med din spiloplevelse, uanset om du gamer i din fritid eller på professionelt plan. Find den model der passer dig og spil for at vinde, uanset hvor du er.

Lenovo Legion

Lenovo Legion på et stilsikkert, gaming inspireret design, med lynhurtige load tider, et væld af tilslutningsmuligheder og et utal af features. Vi vil aldrig lade dig gå på kompromis med din spiloplevelse. Find den model der passer dig og spil for at vinde, uanset hvor du er.

Med det slanke og flotte ydre, der gemmer på masser af vildskab, er alle bærbare Legion-computere bygget til at imødekomme de mange skiftende behov i en travl hverdag, hvor du kan tage din gaming med dig overalt. Med skærmkanter på kun 6 mm kan du fokusere på det vigtige: spillet. Alle bærbare Legion-computere har et tastatur i fuld størrelse med baggrundslys, hurtigtreagerende taster og taltastatur med 1,7 mm bevægelighed, så tasterne både er nemme at se og behagelige i brug. Tag din gaming til næste niveau med Lenovo Vantage og brug mindre tid på at finjustere dine indstillinger og mere tid på at spille. Hold fokuset i alle dine spil med Legion Y-serien.

Legion-towercomputere

Alt i Legion-towercomputere er bygget af eksperter – fra det stilrene kabinet og de imponerende lyseffekter til de højtydende komponenter. Disse gamingtower-pc'er, med de nyeste gamingprocessorer og dedikeret grafik, har en høj ydeevne og kører længere, fordi de er velafkølede og støjsvage. Hvis du gerne vil kunne bruge den nyeste gamingteknologi i flere år, så har disse towercomputere et værktøjsfrit opgraderingssystem med integreret ergonomisk håndtag, som giver nem adgang til de interne komponenter, når du vil opgradere.

Features 
Opgraderingsmuligheder
Håndtag
Ultrakompakt design
Dolby Atmos® lyd
Coldfront-kølesystem