Kurv 0

Lenovo gaming PC

En gamer PC fra Lenovo er ikke bare innovativ, men har en kraftfuld processor og lynhurtig ydelse, der giver dig de helt store gamingoplevelser. Du finder din nye gamer PC her, hvor du kan vælge imellem både stationære og bærbare computere. 

Værd at vide om Lenovo gamer PC'ere

Hvorfor vælge en gamer PC fra Lenovo?

  • Kraftfuld grafik og lynhurtig processor
  • Enestående lydoplevelser med Dolby Atmos
  • Vælg mellem både stationære og bærbare

Med Lenovo behøver du dog ikke vælge en stationær, hvis du foretrækker en bærbar model. Lenovos Legion-modeller er nemlig en serie af bærbare modeller, der er specialudviklet til gaming, hvorfor de er kraftfulde nok til at håndtere ethvert spil. Særligt for netop disse modeller er, at de er verdens første bærbare, der er udstyret med Dolby Atmos, en innovativ lydteknologi, der sikrer dig enestående lydoplevelser, når du spiller.

Lenovo har specialiseret sig i computerteknologi, hvilket kommer til udtryk i de mange egenskaber, som deres gamer PC’ere er udstyret med. Den erfarne gamer ved, at de nyeste spil kræver en kraftfuld computer og gerne i form af en stationær, hvis kapacitet og ydeevne ofte er større end de bærbare.
 

Hvilken model skal du vælge?

I og med Lenovos gamer PC’ere netop er skabt til at kunne trække de nyeste og mest krævende spil, kan du være sikker på, at hver Lenovo computer i vores udvalg har de stærkeste og mest kraftfulde egenskaber. Du er med andre ord sikret en høj performance, uanset hvilken model du vælger. I vores udvalg finder du både bærbare og stationære computere. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken af de to typer, du skal vælge, følger der her et par bud på, hvad du kan overveje før din beslutning.

  • Hvis det ikke er planen, at computeren skal flyttes, kan du med fordel vælge en stationær Lenovo computerx, der som regel er en anelse billigere end de bærbare computere. Det er ligeledes væsentligt lettere at udskifte enkelte komponenter i den stationære end i en bærbar computer. Det kunne fx være, hvis du vil opgradere til et større grafikkort. De stationære Lenovo computere leveres dog altid færdigsamlede med de bedste komponenter, så du har derfor næppe brug for at udskifte delene med det samme.
  • Med en bærbar Lenovo computer får du friheden til tage dine gamingoplevelser med dig på farten og kan medbringe computeren, hvis du skal til et LAN-party, gamingevents med vennerne osv. Lenovos Legion-modeller er udstyret med en 15,6” skærm med et Full HD display, der giver fremragende billeder med skarpe detaljer. Du har naturligvis altid mulighed for at koble en ekstra og større skærm til din bærbare PC, hvis ikke computerens 15,6” er nok.
     
  • Uanset computertypen er det værd at huske på, at gamer PC’ere naturligvis ikke er forbeholdt computerspil. Den kraftfulde processer, fremragende performance og stærke grafikkort gør samtidigt, at Lenovos gamer computere også er utroligt velegnede til større grafiske opgaver. Det gælder bl.a. video-redigering og gengivelse af 3D. 
     

Køb en gamer PC fra Lenovo i dag

Når du har fundet den gamer PC, der passer til dig og dine computerbehov, kan du bestille den hjem med det samme. Hvis du mangler en computertaske til at tage din bærbare gamer PC med i, kan du nemt klikke den hjem også. Husk du altid finder de nyeste computerspil i vores store udvalg af PC-spil. Bestil i dag – vi leverer hurtigt.