Kurv 0

Lenovo tablet

Tablets er den perfekte enhed til at tage med på farten. Derfor giver Lenovo dig den perfekte kombination, hvor der både er plads til arbejde og leg. Uanset hvilke behov du har, tilbyder vi et bredt udvalg af tablets alle har råd til.

Værd at vide om Lenovo tablets

Hvorfor vælge en tablet fra Lenovo?

  • Prisvenlig
  • Brugervenlig og god til hele familien – selv børn
  • Masser af lagerplads med 16 GB
  • God batterilevetid


Der er mange gode grunde til at lade en tablet fra Lenovo bliver familiens nye medlem. Ét af dem er, at en tablet er yderst brugervenlig, hvorfor hele familien kan få glæde af den. Fælles for Lenovo tablets er det effektive batteri, der på nogle af modellerne kan holde i op til 18 timer på én opladning og hukommelsesstørrelsen på 16 GB, der giver masser af plads til billeder og alle familiens øvrige filer.

Du får med andre ord en funktionel tablet, der er god til både underholdning og vigtige opgaver – og som kan købes til billige penge.
 

Hvilken Lenovo tablet skal jeg vælge?

I wupti.com’s udvalg af Lenovo tablets finder du forskellige modeller, som hver især har alle deres brugbare specifikationer. Hvilken tablet, du bør vælge, afhænger af dine behov, og hvordan du vil bruge din tablet.

  • Et af de nyeste medlemmer i Lenovo Tab-familien er Tab 4, der er en robust men stilet tablet. Med en høj ydeevne, en stor skærm med høj opløsning og en stor brugervenlighed er Tab 4 ideel til hele familien. Alle familiemedlemmer kan få sin egen konto, og anvendelsesmulighederne er mange.
  • En suveræn skærm er også en af de ting, der kendetegner Tab 3. Tabletten er udført i et innovativt design med en battericylinder og et støtteben på enhedens side, så den kan stå oprejst. Det gør den oplagt at bruge til at se dine yndlingsfilm og -serier på, hvor end du befinder dig.
  • Tablets bliver også omtalt som minicomputere. En minicomputer i tabletform, der giver dig det bedste fra begge verdener, er lige, hvad du får med den unikke tablet Lenovo Yoga. Du kan bruge den som en laptop med tastaturet, og ved at dreje på den forvandler den sig til en tablet, der har alle Lenovos brugbare tabletegenskaber.

Alle tablets fra Lenovo – uanset model – leveres med det velkendte styresystem Android. Med det kan du hente op imod en million spil og apps. Uanset hvilken model du vælger, får du en tablet, der er udstyret med de nyeste, smarteste og mest innovative funktioner. Du får alt det bedste fra tabletverdenen til en god pris – og den bliver hurtigt uundværlig for hele familien.
 

Køb en Lenovo tablet i dag

Find det nye medlem til familien i form af en Lenovo tablet hos wupti.com. Snyd heller ikke dig selv for et kig i vores store udvalg af tablettilbehør. Her finder du bl.a. covers og sleeves, skærmbeskyttelse, keyboards og andet gadget-tilbehør til den fuldendte tabletoplevelse. Bestil allerede i dag – vi leverer hurtigt.