Kurv 0

Lenovo

Det er ikke uden grund, at Lenovo ofte får titlen som en af verdens bedste computerproducenter. Lenovo er og bliver nemlig indbegrebet af innovation og god kvalitet. Hos wupti.com har vi et bredt udvalg af forskellige modeller, accessories og prisklasser - fælles for alle er, at du er garanteret meget kvalitet for pengene

Værd at vide om Lenovo

Lenovo går længere tilbage end du tror!

Troede du også, at Lenovo måtte være et relativt nyt mærke? Lenovo har arbejdet med personlige computere i mere end 25 år. I starten på hjemmemarkedet, Kina, og siden med stor succes på det internationale marked.

Allerede i 1999 bliver Lenovo den bedst sælgende PC-producent i Asien, og i 2008 går Lenovo ind på det globale marked. Det sker tre år efter opkøbet af IBM's computer-division. Med stabil teknik og friske ideer som ThinkPad opnår Lenovo massiv succes, og i 2013 bliver Lenovo målt til at være verdens førende PC virksomhed med en større markedsandel end giganter som HP, Acer og Dell!
 

Stort og varieret udvalg af Lenovo

Med stor ekspertise og mange år på bagen er det ikke for ingenting, at Lenovo byder på et spændende udvalg af computere og elektronik. Man finder ganske enkelt noget til enhver smag. Nogle af de mest populærer kategorier er følgende: