Kurv 0

LG OLED

Er du på udkig efter et TV, der er udover det sædvanlige? Så forkæl dig selv med et af LG’s OLED TV. Hos wupti.com finder du et bredt udvalg af netop dette eksklusive brand i forskellige tommer, som passer perfekt ind i din indretning - du kender kvalitet.

LG OLED - et TV i topklasse 

Hvis du altid har drømt om et TV, der overgår alle dine forventninger, så er LG OLED det rigtige for dig. Her får du nemlig et eksklusivt TV i topkvalitet, som opfylder alle dine behov. Med LG OLED’s mange pixels opnår du en fantastiske billedkvalitet og flotte kontraster, som forbedrer din samlede TV-oplevelse.  

De mange millioner pixels er medvirkende til at give den perfekte sorte baggrund og utallige intense farver, som skaber en smuk kontrast på skærmen. Det slanke design og den lave vægt gør, at det flotte TV passer perfekt ind i enhver indretning. Det kan enten være på et af wupti.com’s TV-borde eller et af de mange TV-ophæng inde i soveværelset. På den måde kan du også sætte LG OLED TV’et i den ønskede vinkel. Det er kun fantasien, der sætter grænser. 

Værd at vide om OLED TV 

OLED står for “Organic Light-Emitting Diode”. Det, som gør deres skærme så enestående, er, at de derfor er bygget på organiske stoffer, der får dem til at lyse, når de kommer i kontakt med elektricitet. Samtidig bliver TV’et afbrudt, når du slukker for strømmen. OLED består dertil af sortniveau-teknologi, der skaber den perfekte sorte baggrund, når du ser film eller serie. TV’ets mange millioner pixels er også med til at udsende et unikt lys, der giver smukke kontraster og en helt exceptionel TV-oplevelse. 

Unik TV-oplevelse med LG OLED

Hvis du savner et TV med fantastisk og unik billedkvalitet, så forkæl dig selv med et TV fra wupti.com’s store udvalg af LG OLED. Her får du flotte kontraster og en forbedret kvalitet, som du aldrig har set før. 

Du kan gøre din TV-oplevelse komplet ved at tage et kig på vores udvalg af soundbars - så opnår du en intens og forbedret lydkvalitet, som forstærker dit samlede indtryk.