Kurv 0

Linksys router

Livet bliver bare lidt nemmere med en god internetforbindelse. Med en Linksys router kan du streame film og serier, spille spil, styre dine smartenheder i hjemmet eller noget helt fjerde – uden at du skal bøvle med en ustabil og ujævn forbindelse. Se vores store udvalg af Linksys routere her på siden.

Linksys router – hurtigt og stabilt internet

Hvorfor skal du vælge en Linksys router?

  • Fordeler nemt og effektivt kablet og trådløst internet
  • Stabil forbindelse med god rækkeviden i hele boligen
  • Nemt at streame film og serier eller arbejde hjemmefra

Du får typisk en router med fra din internetudbyder, men hvis du ønsker den bedste dækning, er det en fordel at købe din egen. Med en Linksys router får du en hurtig og stabil forbindelse med en god rækkevidde.

I vores udvalg finder du Linksys routere, der er designet til den entusiastiske streamer, den dedikerede gamer eller dig, der arbejder hjemmefra. Hvis du alligevel oplever huller i forbindelsen enkelte steder i dit hjem, kan du finde en forstærker under vores netværkstilbehør.
 

Vælg den rigtige router

Når du køber ny router, bør du især forholde dig til:

  • Dataoverførselshastighed: Hvor hurtigt har du brug for, at dit netværk er? Det kan være fristende at vælge den hurtigste hastighed uanset hvad. Men hastigheden bliver aldrig bedre end båndbredden på dit internet – er det langsomt, kan routeren ikke gøre det hurtigere.
  • Dual-band: En dual-band router bruger både 2,4 GHz- og 5 GHz-frekvensbånd. En single-band benytter kun 2,4GHz. 2,4GHz har en større rækkevidde, men er mere trafikeret, hvor 5GHz er mindre trafikeret, men har en mindre rækkevidde. En dual-band router tilbyder det bedste fra begge frekvensbånd: Større rækkevidde eller mindre trafik. Vær opmærksom på, at 5 GHz kun kan bruges med 5G-enheder.
  • USB-port: Nogle routere kommer også med indbygget USB-port(e), der kan bruges til at tilslutte eksterne f.eks. netværksdrev og dele dem på netværket.
     

Få bedre internetdækning i dag!

Med en Linksys router får du en drifts- og hackersikker internetforbindelse overalt. Routeren er nem at sætte op og kræver ingen vedligeholdelse. Bestil din nye Linksys router i dag på wupti.com!