Kurv 0

Microsoft Office

Office giver dig mulighed for at få det optimale ud af din computer. Office giver dig en god værktøjskasse, som kan være med til at sikre, at du har et godt skriveprogram, regneprogram eller mailprogram - og her er Office pakkerne et godt valg. Tag et kig på udvalget af Office herunder og få mest muligt ud af din computer.

Værd at vide om Office

Tre fordele ved at vælge Office

  • Forskellige pakker - find nemt en der matcher dine behov
  • Komplet kontorpakke med alle de programmer, du behøver
  • Fås både til Mac og PC

Hvorfor vælge Office?

Selvom der efterhånden findes et utal af mere eller mindre vellykkede kontorpakker på internettet, så er det meget svært at komme uden om en god Office pakke. Men er du en typisk bruger med behov for at skrive dokumenter, læse mails, bruge præsentationer, lave invitationer osv. giver Office pakkerne dig ganske enkelt en ikke bare stabil og pålidelig, men også komplet oplevelse.

Skal du bruge computeren til uddannelse eller arbejde, får du ligeledes med Office det mest seriøse og gennemtænkte program, som dækker dine behov. Kun hvis du har et sporadisk behov for fx at skrive et dokument i ny eller næ, bør du overveje et gratis alternativ.

Hvilken Office skal jeg vælge?

I dag er Office pakken ikke bare ”Office pakken”. Microsoft tilbyder en større palette af muligheder med Office. Det er derfor værd at overveje hvilket behov du har. Du kan få Office både til mac og til PC, ligesom nogle versioner kan bruges af flere brugere.

Dernæst adskiller de forskellige versioner af Office sig også blandt andet på omfang af programmer, brugbarhed på bærbare enheder som smartphones og mulighed for lagring og deling via skyen dvs. OneDrive, hvor du kan gemme dit indhold via internettet. Det giver adgang til dine dokumenter, uanset hvor du er.

Hvad er Office 365?

Office 365 giver dig mere end bare de typiske Office-programmer. Her er der foruden de mere avancerede programmer også masser af lagerplads i skyen, da 365 er en såkaldet ”cloud-baseret Office-pakke”. Dette betyder, at du kan gemme dit indhold på nettet, så det bliver tilgængeligt, uanset hvor du er eller hvilken enhed du benytter.

Samtidig bliver Office 365 solgt som en abonnementsløsning, hvorved din pakke løbende holdes opdateret med fx nye funktioner. Du behøver altså ikke udskifte din pakke for at få de seneste muligheder. Office 365 er tilgængelig i to varianter; Home og Personal. Office 365 Home er beregnet til hele familien, idet pakken rummer 5 brugerlicenser, mens Personal blot rummer 1 og således er beregnet til kun én bruger.