Kurv 0

MSI bærbar gaming PC

Drømmer du om en professionel gaming-bærbar? Så kan en MSI-gaming-bærbar meget vel være lige noget for dig. Du kan se vores forskellige modeller her i sortimentet, hvor du finder gaming-bærbare fra MSI til alle behov og i mange forskellige prisklasser. 

MSI gaming bærbar

MSI har gjort det let for dig som gamer, hvad end du er professionel gamer eller spiller for sjov, at finde en model der passer til dit behov. Deres bærbare gamer computere er inddelt  i forskellige serier afhængig af maskines ydeevne, kapacitet og design. 

  • GT-serien tilbyder dig den professionelle high-end oplevelse som gamer. Disse gamer bærbare er udviklet til dig der gerne vil spille de nyeste spille med verdensklasse grafik og højeste opløsning helt problemfrit. Denne serie består af de absolutte topklasse gaming bærbare fra MSI.      
  • GS-serien af gaming bærbare er udviklet til dig der gerne vil game med en tynd smart laptop som ikke vejer meget. Det gør den nem at tage med på farten. Der er ikke gået på kompromis med ydeevnen den er af allerhøjeste kvalitet.
  • GE-serien er udviklet til den entusiastiske gamer. Gaming laptoppen er designet i børstet aluminium og er spækket med flere af MSI's eksklusive gaming features Cooler Boost 3 teknologi, hardware i høj kvalitet som vil tilfredsstille dit gaming behov.     
  • GP-serien er udviklet til dig der søger en udmærket gamer computer, som opfylder det fundamentale gaming behov. Denne serie er lavet i hårdført design, med flot grafik og god stabil performance. Du får SteelSeries gamer tastatur, Cooler Boost og andre lækre features.  
  • GL-serien er til dig der søger en standard gaming laptop, og som har et lidt strammere budget. Du bliver klædt på med en god gaming bærbar som kan spille alle de nye spil til en skarp pris.