Kurv 0

MTD havetraktorer

Drømmer du om en smart MTD havetraktor, så du nemt og effektivt kan få slået græsset? På wupti.com har vi et bredt udvalg af fine MTD havetraktorer, der er velegnet til dig med en stor have. Med en havetraktor fra MTD kan du nå rundt i alle hjørner og kanter.

Hvilken MTD havetraktor skal du vælge? 

På wupti.com tilbyder vi et stort udvalg af MTD havetraktorer, der passer perfekt til dig, der har en stor have og derfor ikke kan nå at slå alt græsset med en almindelig plæneklipper. Vi har praktiske havetraktorer fra MTD med justerbar klippehøjde på mellem 30 til 95 centimeter, således at du selv kan regulere det. 

Vi har MTD havetraktorer med følgende forskellige klippebredder:

  • 107 centimeter

  • 105 centimeter

  • 92 centimeter 

  • 76 centimeter

  • 60 centimeter

Mange af vores havetraktorer fra MTD er samtidig designet med sideudkast, så græsset ryger ud til siden, når du slår det. Derudover har vi både havetraktorer med  seks-gearet-transmission eller automatgear, som du vælger efter behov. 

 

Ordn haven effektivt med MTD havetraktor

Hvis du er træt af at bruge time efter time på at slå græs, er en havetraktor fra MTD det rigtige valg for dig. Her får du en traktor, der nemt og effektivt slår græsset på kort tid. Vores MTD havetraktorer er udstyret med en smart venderadius, så du let kan klippe omkring buske og bede på ingen tid. 

Ligeledes er vores havetraktorer fra MTD designet med en step-thru ramme, så du nemt kan stige af og på. Derudover har vores robuste havetraktorer et lækkert ergonomisk og justerbart sæde, der giver dig god komfort, når du sidder på din havetraktor. 

Flere af vores robuste havetraktorer fra MTD er effektive og kan let og hurtigt nå at klippe 2500 kvadratmeter per time. 

 

Find tilbehør til MTD havetraktor på wupti.com

Har du lige investeret i en ny havetraktor fra MTD, eller mangler du tilbehør til den? På wupti.com har vi et stort udvalg af praktisk tilbehør, der kan være godt at have. Her kan du blandt andet finde græsopsamler og traktordækken, som beskytter din havetraktor.