Kurv 0

Nilfisk støvsuger

Med en støvsuger fra Nilfisk er du godt dækket ind, når det gælder rengøringen af dit hjem. Her får du kvalitet, miljøvenlighed og teknologi på samme tid. Nilfisk er specialister i støvsugere og du kan finde dem i mange forskellige typer og prisklasser.

Værd at vide om Nilfisk støvsugere

Tre fordele ved en Nilfisk støvsuger:

  • De er alle brugervenlige og ergonomiske
  • Let at skifte støvsugerpose samt filter på
  • Lavt energiforbrug

En støvsuger fra Nilfisk er uundværlig, når du gerne vil have et ordentligt redskab til din rengøring. Vi forhandler billige Nilfisk støvsugere i alle tænkelige modeller, former og størrelser. Nedenfor kan du læse mere om virksomheden samt hvilke forskellige type støvsugere Nilfisk indbefatter.

Specialister inden for det de laver

Historien om Nilfisk starter helt tilbage til 1910, hvor den første elektroniske støvsuger blev produceret. Siden da er det gået stærkt for virksomheden, som i dag især er kendetegnet for at lave kvalitetsstøvsugere. Støvsugerne fra Nilfisk findes i mange forskellige modeller, størrelser og design, alt efter hvilket behov du har. 

En støvsuger til alle behov

Der er forskel på, hvor og hvornår du skal anvende en støvsuger – og det har Nilfisk taget hensyn til. Det betyder, at de fx har udviklet en støvsuger, Nilfisk One, som er specialdesignet til boliger med max 80 m2 – men med samme gode suge styrke. Har du derimod brug for en støvsuger, der har en højere kapacitet og både kan suge tørt og vådt, så har de udviklet Alto Buddy modellen, som er passende til hjemmet eller eksempelvis værkstedet. 

En praktisk håndstøvsuger

Med en håndstøvsuger er du hurtigt i gang med daglige rengøring. Her er den populære Handy 2-in-1 fra Nilfisk et hit, da den ikke indeholder besværlige støvsugerslanger og ledninger, som ofte kan gøre rengøringen besværlig og langsommelig. Desuden er du fri for køb af støvsugerposer, da al skidtet bliver opsamlet i en beholder, som du let kan tømme. 
 

Bekvemmeligt med en centralstøvsuger

Har du et større hus, kan det være praktisk at have en centralstøvsuger, så du undgår at bære støvsugeren op og ned af trapperne. Desuden er beholder volumen fra omkring 20 liter, alt efter hvilket størrelse du vælger. Så skal du kun sjældent tænke på udskiftning af støvsugerposer, hvilket er en stor fordel i en travl hverdag. Med en centralstøvsuger sikrer du dig tilmed et godt indeklima, da mikropartikler og dårlig lugt fra støvsugeren, ikke vil florere rundt i hjemmet.

Er du klar til at købe din nye Nilfisk støvsuger?

Vi har et bredt udvalg her på siden, så du med sikkerhed kan finde den Nilfisk støvsuger, som der passer til dine behov. Vi har det hele - ofte kan du også være heldig at finde en Nilfisk støvsuger på tilbud. Bestil din nye støvsuger i dag og få hurtig levering.