Kurv 0

Norton antivirus

Er du på udkig efter god antivirus beskyttelse, som kan sikre din computer mod cyberkriminalitet, så kan du med fordel kigge i retning af Norton Security antivirus. Det prisvindende sikkerhedsprogram fås i forskellige pakker, så du nemt kan finde den pakke fra Norton, som matcher dine behov. 

Norton™ Security er antivirus og sikkerhed samlet i én brugervenlig tjeneste

Tre fordele ved at vælge Norton Security:

  • Beskytter mod virus, malware, ransomware og meget mere
  • Norton vinder tests for at være det bedste sikkerhedsprogram
  • Hjælper dine børn med at færdes sikkert på nettet

Bekymrer du dig om at blive offer for cyberkriminalitet? Alle er potentielle ofre for cyberkriminalitet. Alle kender nogen der har fået en mystisk mail, dårligt oversat og en afsender der udgiver sig for at være en pålidelig kilde selvom det er tydeligt, at det er scam. Men cyberkriminelle er blevet langt dygtigere end de var for nogle år siden og det er nemt at falde i fælden i dag. Derfor har du brug for et sikkerhedsprodukt med antivirus og beskyttelse mod en lang række af de angreb du bliver udsat for.

Norton Security er omfattende beskyttelse, der hjælper dig med at holde din computer, din identitet og dine økonomiske data beskyttet mod virus og cyberkriminalitet. For ikke alene hjælper Norton Security med at identificere og fjerne skadelig virus på din enhed, det sikrer også dine personlige oplysninger og forebygger proaktivt mod trusler som id-tyveri og økonomisk svindel ved at identificere spyware, ransomware m.m.
 

Få ro i sindet med Norton, når du bruger sociale netværk

De sociale medier er en endeløs række af newsfeeeds, der kan skjule ondsindede links, som er udviklet til at stjæle dine personlige oplysninger. Norton Security Deluxe overlader ikke noget til tilfældighederne: Hver eneste byte HTML-trafik bliver inspiceret, og du bliver advaret mod svindel og sårbarheder på sociale medier, som for eksempel Facebook og Twitter.
 

Undgå, at apps er smartere end din smartphone

Fra problemer med privatlivsbeskyttelse over ondsindet indhold til skjult dræning af dit batteri – over 30 % af alle apps er simpelthen ikke sikre at bruge. Det er grunden til, at Norton Security indeholder den prisvindende App Advisor, som advarer dig mod mistænkelige apps, før du henter dem.
 

Opdag online svindlere med Norton, før de svindler dig

Det er let at lade sig narre af falske loginsider – især når de er så godt som identiske med de sider, du kender og bruger. Derfor advarer Norton Security Deluxe dig mod mistænkelige sider, som udgiver sig for at være den ægte vare, og sørger for, at skurkene ikke får fingre i dine loginoplysninger.
 

Lad ikke cyberkriminelle tage dine data som gidsel

Ransomware vinder frem – malware, som lukker dig ude fra dine egne filer, og som kræver betaling for at give dig adgang til dem igen, hvis du ikke vil miste dem for evigt. Men med Norton Security Premium kan du lave backup og gendanne dine filer samt smide ondsindede filer på porten, før de overhovedet når dine enheder.
 

Værd at vide om Norton antivirus

Med Norton Antivirus får du den bedste beskyttelse mod:

  • Virusangreb
  • Hacking
  • Identitetstyveri

Selvom internettet er en fantastisk oplevelse, der har gjort mange af dagligdagens gøremål lettere for mange af os, så er internettet også et sted, hvor det ikke nødvendigvis er alle, der vil dig det lige godt. Det er værd at være opmærksom på, når du går online eller i det hele taget bruger din computer til hverdag, og heldigvis er det nemt at beskytte dig selv og din computer mod ubehagelige overraskelser ved at installere Norton Antivirus, der fås til en god pris her hos wupti.com.
 

Valg af Norton Antivirus til PC og Mac

Norton Antivirus er en serie af alsidigt antivirus-software, der fås til både PC-brugere og Mac-brugere. De enkelte antivirus-pakker har forskelligt indhold tilpasset forskellige behov for beskyttelse og kan installeres på flere enheder i hjemmet, så hele familien kan være godt dækket ind.

Vi har både basispakker og mere avancerede antivirus-pakker fra Norton, og det er op til dig at vælge den, der allerbedst kan matche de behov, der er i din husstand. Når det handler om beskyttelse af din computer, anbefaler vi altid, at du sikrer dig bedst muligt og ikke sparer på beskyttelsen. Pengene kan være rigtig godt givet ud, hvis nogen skulle forsøge at hacke sig ind på din enhed eller at stjæle værdifulde oplysninger, der kan være til stor skade for dig, hvis oplysningerne falder i hænderne på de forkerte.

En god antivirus-pakke fra Norton Antivirus kan således måske virke dyr ved første øjekast, men i det lange løb er købet en forsikring, der kan spare dig for mange penge og meget besvær.  
 

Beskyt din computer med Norton Antivirus

Vil du passe godt på din computer og på dine digitale aftryk, er et godt antivirusprogram et absolut must at investere i. Der findes mange fine gratisprogrammer derude, men som med så meget andet her i livet får du, hvad du betaler for, og for de fleste er ordentlig antivirus-software fra Norton Antivirus derfor et langt bedre valg i længden. Du kan finde den løsning, der bedst kan matche dine ønsker, lige her i udvalget, hvor du også kan vælge, om du ønsker Norton Antivirus til PC eller til Mac. Bestil online i dag!
 

Køb Norton Security i dag på wupti.com

I vores udvalg af Norton sikkerhedsprodukter finder du lige netop dét produkt som passer til og dine behov så du kan færdes sikkert i det digitale univers. Hvad enten du har brug for sikkerhed til en enkelt enhed eller alle familiens enheder, har vi det rette produkt til dig. Vælger du vores Premium produkt får du 25 GB back up samt Family Control som hjælper dine børn til at færdes sikkert på nettet  – vi leverer hurtigt og giver altid 14 dages returret og 2 års reklamationsret.