Kurv 0

OBH brødristere

OBH Nordica er kendt for at lave produkter i høj kvalitet til gode priser – så en OBH Nordica brødrister er et godt valg. Der findes mange forskellige brødristere fra OBH. Find din nye brødrister fra OBH Nordica allerede i dag i udvalget herunder.

Få lækker toast eller varme boller med en brødrister fra OBH

Fem gode grunde til at vælge en brødrister fra OBH Nordica

  • Få en brødrister fra et troværdigt og kendt mærke
  • Vælg mellem flere forskellige, både flade og stående
  • Vælg mellem mange forskellige farver og design
  • Få ekstra funktioner som bollerist eller optøningsfunktion
  • Find den brødrister, der passer ind i lige præcis dit køkken

En brødrister er et vigtigt redskab i køkkenet. Den gør det nemt og hurtigt at tage et stykke toast eller rugbrød fra brødkurven og riste om morgenen.

Derudover har brødristere fra OBH ofte også flere ekstra funktioner som f.eks. en bollerist, en udtagelig krummebakke, eller du kan få en OBH brødrister med optøning.
 

Hvilken OBH brødrister skal du vælge?

På wupti.com har vi et stort udvalg af brødristere fra OBH Nordica, men hvilken en passer til dig? Herunder er nogle af de ting, du bør overveje, før du vælger.

  • Type – Der findes to typer af brødrister. Der er den klassiske pop-up toaster, som de fleste kender. Den rister hurtigt brødet på begge sider. Vil du gerne riste større stykker brød eller selv have mere kontrol over processen? Det får du eks. med en OBH brødrister 2635 eller 2639 – som begge er en OBH flad brødrister.
  • Størrelse – OBH brødristere findes i mange størrelser. Hvis du rister brød til hele familien hver morgen, kan du med fordel vælge en stor OBH brødrister, der er flad og har plads til fire skiver ad gangen.
  • Ekstra funktioner – Overvej, hvilke ekstra funktioner du kunne have brug for? En bollerist til nemt at varme boller? En optøningsfunktion til frossent rugbrød eller toast? En udtagelig krummebakke for lettere rengøring? Vælg de funktioner, der vil gøre din hverdag lettere.

Find din nye OBH-brødrister til en god pris herover på wupti.com.