Kurv 0

Panasonic varmepumper

Elsker du varme, men du vil samtidig godt passe på miljøet? Så få dit hjem opvarmet med wupti.com’s store udvalg af miljøvenlige Panasonic varmepumper, der udnytter jordens og luftens energi til at producere varme og varmt vand. Vi har varmepumper i alle prisklasser. Læs mere herunder.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er et varmeanlæg, der bruger varmen i luften og i jorden til at opvarme din bolig. En varmepumpe bruger langt mindre el end den klassiske el-radiator og er billigere i drift. Af den grund bliver varmepumpen betragtet som det mere miljøvenlige alternativ. 

Du kan næsten bruge en varmepumpe i alle type bygninger, men det er vigtigt, at boligen er ordentlig isoleret - ellers kan du risikere, at den ikke kører stabilt og jævnt. Det kan senere få indflydelse på, hvor længe den holder. Anlægget bliver enten installeret udenfor eller indenfor - dette kommer an på, hvilken type varmepumpe du anskaffer. Du kan nemlig vælge mellem tre typer varmepumper: 

  • Jordvarme
  • Luft til vand
  • Luft til luft 

 

Hvilken Panasonic varmepumpe skal jeg vælge? 

Hos wupti.com har vi et stort udvalg af Panasonic varmepumper i forskellige prisklasser, der alle lever op til de nyeste krav og regler. Derudover er de fleste af vores varmepumper udstyret med indbygget WIFI, god energiklasse og sommerhusfunktion. Denne funktion er god, hvis du har varmepumpeanlæg i dit sommerhus. Så kan du nemlig indstille sommerhusfunktionen ned til enten 15 eller otte grader, når du ikke er i sommerhuset. Af den grund sparer du på energiforbruget. 

På wupti.com tilbyder vi både jordvarmepumper og luft til luft-pumpet. Vi har ligeledes varmepumper i forskellige størrelser, som passer til din bolig afhængig af boligens størrelse. Vi tilbyder varmepumper, der kan opvarme huse i følgende størrelser:

  • 110 kvadratmeter
  • 125 kvadratmeter
  • 145 kvadratmeter 
  • 155 kvadratmeter

 

Få din Panasonic varmepumpe sikkert monteret

Når du køber en varmepumpe, følger det meste udstyr med, men derfor er det stadig vigtigt, at din varmepumpe bliver monteret ordentligt af en autoriseret montør. Hos wupti.com kan  du både bestille en autoriseret montør, eftersyn af varmepumpe og ekstra tilbehør til den, så du får den bedste, og varmeste, oplevelse. Derfor finder du også både fødder og vægbeslag til din varmepumpe, hvis du har behov for nye. Du kan også styre din varmepumpe via din smartphone. Alt, du skal gøre, er at hente appen “Intensis AC Cloud” - smart, ikke?