Kurv 0

Philips Hue

Philips Hue er et trådløst belysningssystem, som kan kontrollere lyset og skabe den rigtige stemning i alle situationer. Skab hygge i dit hjem med verdens bedste netværksbelysning, som styres via Philips Hue bridge og en app. Tilføj for eksempel bevægelsessensor, så lyset tænder automatisk ved bevægelse i rummet. Derudover er der mulighed for at tilføje en lysdæmper til dit Philips Hue-sæt, som styres via en lysdæmperkontakt. Philips Hue er med andre ord til dig, som ønsker at sætte et personligt touch til belysningen i hjemmet.

Lys din bolig op på en personlig og smartere måde med Philips Hue

Tre fordele ved at købe Philips Hue

  • Skab den rette atmosfære og stemning med intelligent belysning
  • Styr lyset via Philips Hue App
  • Skab lyssætning, der får det til at se ud som om du er hjemme – selv om du ikke er

Philips Hue er en serie af intelligente belysningsprodukter, som både rummer lamper, sensorer, pærer og kontakter til hjemmet. Produkterne fra Philips Hue kan bruges til at skabe den helt rette stemning i alle husets rum både ude og inde. Forestil dig for eksempel at omdanne husets kontor til biograf med ét enkelt klik! Eller slukke alle lamper i hele boligen med én enkelt bevægelse! Ja mulighederne med produkter fra Philips Hue er mange og herunder kan du blive klogere på alle de mange fordele, Philips Hue tilbyder dig.

Hvad kan jeg bruge Philips Hue til?

Philips Hue giver dig kort sagt mere intelligent belysning fra du står op til du går i seng. Så hvilke fordele kan Philips Hue helt konkret give dig? Med Philips Hue kan du:

  • Skabe din helt egen atmosfære og stemning
  • Holde tyvene på afstand, når du ikke er hjemme
  • Lave et væld af forskellige lyssætninger og farver, som matcher alle dagens faser
  • Synkronisere din belysning med film, musik og spil


Skab din helt egen atmosfære og stemning med Philips Hue

Giv familien den bedste start på dagen ved at skabe behagelig og blød lyssætning om morgenen.  Giv indretningen farve og hygge, når vennerne kommer på besøg til en hyggelig aften. Eller gør dine børns godnathistorie mere levende og farverige med intelligent belysning. Uanset hvilken stemning du har brug for at skabe, kan Philips Hue hjælpe dig godt på vej. Du kan vælge mellem alle nuancer af hvidt samt 16 millioner farver, så du nemt kan finde den nuance, som passer til dig humør og stemning.

Få det til at se ud som om du er hjemme – selv om du ikke er

Vi kender det alle. Vi skal være bortrejst på ferie eller henover en højtid, hvor vi kan være bange for indbrud i huet. Et hjem hvor lyset er tændt, indikerer at nogen er hjemme. Med Philips Hue kan du oplyse dit hjem, så det er sikret mod indbrud og uvedkommende gæster, når du ikke er hjemme. Du kan både sørge for, at lyset tændes lige før du kommer hjem eller på tilfældige tidspunkter i det tidsrum, du er væk. Kort sagt kan du styre hjemmets lys uanset hvor du befinder dig.

Køb Philips Hue online på wupti.com

Giv dig selv en fantastisk gave og forkæl dit hjem med Philips Hue intelligent belysning fra udvalget hos wupti.com. Gå på opdagelse i vores brede sortiment af lamper, pærer og kontakter, der hjælper dig til at skabe den helt rette stemning i hjemmet. Bestil trygt Philips Hue allerede i dag hos wupti.com. Se også vores brede udvalg af belysning her og lad dig inspirere til dit næste køb.