Kurv 0

Philips airfryer

Med med Philips Airfryer kan du tilberede din mad med langt mindre fedt sammenlignet med en almindelig frituregryde. Maden bibeholder sin sprøde overflade og smag og er en nem måde at tilberede dine favoritretter. Find din favorit i vores store udvalg her på siden.     

Luft er den nye olie!

Den unikke teknologi i Philips Airfryer gør, at du kan lave retter, som normalt kræver tilsætning af meget fedt, på en sundere måde. Lav dine yndlingsretter som f.eks. lammekoteletter, friturestegte kyllingelår eller lækre pommes frites med kun lidt eller slet ingen olie. Den varme, hurtigt cirkulerende luft gør, at maden får en sprød overflade og en fantastisk mør og saftig konsistens indeni. Nu behøver du ikke længere at vælge mellem sundt eller lækkert!

Opskrifter – Hvad kan man lave med Philips Airfryer?

Lav alt fra flæskesteg, pizza og stegt fisk til brød og chokoladekage. Den innovative teknologi i Philips Airfryer er perfekt til tilberedning af retter, som normalt kræver tilsætning af olie for at smage godt. Nu kan du lave dem med brug af betydeligt mindre fedt. Ud over at lave lækre varme retter kan du også bruge Airfryer som en bageovn. Airfryeren har en meget kort opvarmningstid og giver altid et fantastisk saftigt resultat.

Innovativ Rapid Air-teknologi til tilberedning af sund og lækker mad

Vidste du, at der findes en kemisk forklaring på, at fed mad smager bedre? Når du steger, bager eller frituresteger med olie, sker der en kemisk reaktion mellem aminosyrerne og sukkeret i maden. Når olien bliver varm, frigøres der en masse rige, aromatiske smagsstoffer, som gør, at maden smager af mere og får en sprød stegeskorpe. Philips innovation Airfryer genskaber den samme proces ved hjælp af hurtigt cirkulerende varm luft i stedet for olie.

Er der forskel på en Airfryer og varmluftsovn?

En del tror, at en Airfryer er en mindre variant af en varmluftsovn, men det passer ikke. Luftstrømmen i en Airfryer bevæger sig mange gange hurtigere end i varmluftsovn, hvilket gør, at langt de fleste retter er hurtigere at tilberede i en Airfryer. Det tager f.eks. ca. en time at tilberede en helstegt kylling i en varmluftsovn, mens det tager knap en halv time i en Airfryer. Og resultatet er, at kyllingen bliver knasende sprød udenpå, samtidig med at den bliver utroligt saftig indeni. Så kort sagt er det både hurtigere at lave maden, og den smager bedre, på grund af den ekstremt hurtige og varme luftcirkulation i en Airfryer.

Nem at rengøre

Med en Philips AirFryer QuickClean-kurv er rengøringen nem og hurtig grundet det aftagelige slip-let-trådnet. Den aftagelige nonstick-skuffe og madkurven tåler begge opvaskemaskine. Yderligere sparer Philips AirFryer dig og dit hjem for lugten af fritureolie i modsætning til en almindelig frituregryde.