Kurv 0

Philips blender

Hvis du har brug for en ny Philips blender til dit køkken, finder du den her! På wupti.com har vi altid et stort udvalg af Philips blendere på tilbud, og du kan vælge mellem flere modeller, hvad enten du søger en stavblender eller en almindelig blender. 

Værd at vide om Philips blendere

Hvorfor vælge en blender fra Philips?

  • Robust produkt af prima kvalitet med hurtig service
  • Stort tilbehørsprogram til de fleste af produkterne
  • Philips har både stavblendere og almindelige blendere

På wupti.com finder du et bredt udvalg af Philips blendere. Så uanset om du er på udkig efter en stavblender elle en almindelig blender, finder du helt sikkert den rigtige her. En blender er det perfekte køkkenredskab til at hakke grøntsager og urter, blende sovse og supper og til at skabe lækre smoothies til lidt forkælelse i hverdagen. 
 

Sådan vælger du den rigtige blender

Når du skal vælge din blender, kan du lade dig guide af vores anbefalinger af de bedste blendere fra Philips. Find også gerne inspiration til dit eget køb ved at læse anmeldelser af hver enkelt blender fra andre kunder, og tjek produktegenskaberne. Så får du en god idé om, hvilken type blender eller stavblender, der passer til din behov i det daglige.

I Philips produktsortiment finder du både almindelige blendere og stavblendere. Der er fordele ved begge typer. En stavblender kan især være god til at mose blende ingredienser, der for eksempel er bragt i kog i en gryde. Det gør stavblenderen velegnet til at blende sove og supper med.

En almindelig stationær blender har omvendt en kraftigere motor og giver samtidig en mere jævn findeling af de madvarer, du skal have blendet eller hakket. Samtidig har den motorkraft nok til krævende opgaver som f.eks. at blende isterninger og større kødstykker. Så en klassisk stationær blender er perfekt til at lave drinks, milkshake eller smoothies med.

Det er også en god idé at se på, om du har plads til en stor blender, der kan indeholde 1-2 liter, eller om du nemmere kan finde opbevaringsplads til en mindre model. Du finder blendere i alle størrelser, og både vores små, lette blendere i plast og vores større og lidt tungere glasblendere har optimal ydeevne. 
 

Stort tilbehørsprogram til Philips blendere

Til de fleste af Philips stavblendere medfølger der et større eller mindre tilbehørsprogram af f.eks. hakkere, piskere og særligt udstyr til f.eks. at lave mayonnaise med.

Hakkeren er især god til urter, grøntsager og nødder, og med piskeren slipper du for, at skulle finde din håndmikser frem, hvis der skal piskes noget sammen i madlavningen. Bare skift tilbehør på stavblenderen – og så er du hurtigt videre.
 

Køb din blender fra Philips hos wupti.com

Køb din blender fra Philips med det samme og få en hurtig levering af dit produkt. Du har altid 14 dages returret regnet fra modtagelsen, ligesom du har 2 års reklamationsret på alle Philips blendere købt på wupti.com.