Kurv 0

Philips TV

Er det tid til en større, bedre og skarpere fladskærm? Se vores store udvalg af Philips TV her. Vi forhandler også Philips Ambilight tv, der giver din TV-oplevelse en ekstra dimension, da lyset træder ud af skærmen. Find dit nye Philips TV med Ambilight her hos wupti.com.

Se yndlingsserien på Philips TV

Vælger du et Philips TV, vælger du god kvalitet og skarpe billeder på skærmen. Vi har mange størrelser at vælge mellem, så du kan nyde din yndlingsserie og favoritfilm på lige den skærmstørrelse, du ønsker. Vi fører TV fra Philips i følgende størrelser:

Har vi Philips fladskærm i den størrelse, du leder efter? Så husk, at du får en skarp pris og fri fragt, når du køber for over 1.000 kr. 

 

Få et Philips TV med Ambilight

Ambilight giver bare noget helt særligt til TV-oplevelsen. Denne teknologi giver nemlig følelsen af, at skærmen forstørres ud på væggen, så billedet bliver større og så hele det rum, du er i, drages ind mod skærmen.

Et Philips TV med Ambilight fungerer sådan, at der er placeret intelligente LED-lys på bagsiden af skærmen. Via LED-lysene projiceres farverne fra skærmen op på væggen i samme sekund, som de vises på selve skærmen. Det, du ser, breder sig altså ud i resten af din stue, og de stemninger, som er på skærmen, kommer helt tæt på, Det føles næsten ligesom at have din egen hjemmebiograf.

 

Find Philips TV på tilbud

Hvis et godt TV til en god pris er opskriften på dit drømmekøb, bør du holde øje med denne side, hvor vi med jævne mellemrum har Philips TV på tilbud. Men selv uden nedsatte priser kan du finde et billigt kvalitets-TV, som lever op til de flestes ønsker. Vi lover nemlig skarpe priser på alle vores varer, store som små.

Går du efter et godt tilbud, kan du også undersøge udvalget fra de andre, kendte brands, vi forhandler. Se vores samlede sortiment af TV, hvor du kan opleve et univers af god kvalitet til skarpe priser.