Kurv 0

Puch cykler

Kunne du godt tænke dig en ny cykel? På wupti.com har vi et fint udvalg af smarte Puch cykler til hele familien. Her finder du både cykler til mænd, kvinder og børn i flere flotte farver. Med en fin cykel fra Puch kan I nemt tage en cykeltur sammen som familie.

Hvilken Puch cykel skal du vælge?

På wupti.com tilbyder vi lækre Puch cykler til hele familien. Her kan du finde cykler til dig selv og dit barn. Vi har flotte cykler i alverdens smukke farver med fine detaljer, så du kan vælge den cykel, der passer dig og dit barn bedst. 

Du kan blandt andet få fine cykler med støttehjul, der vil være gode som barnets første cykel eller en Puch løbecykel til de helt små. 

Elsker du at tage en frisk cykeltur i skoven, som ofte kan byde på ujævnt terræn og stejle bakker? Så har vi også Puch mountainbike cykler, der har udvendige gear og dobbeltbundede aluminiumsfælge. 

 

Vi tilbyder Puch cykler med følgende tommer dæk:

  • 12 tommer - egnet til børn

  • 16 tommer

  • 20 tommer

  • 24 tommer

  • 26 tommer

  • 28 tommer

Du kan også få en almindelig Puch cykel med retro-look, som egner sig godt til at køre i byen eller på vej til skole og arbejde. 

 

Køb en smart Puch bycykel 

Arbejder eller bor du inde i byen, og kan du godt lide en frisk cykeltur fra tid til anden? Så er en Puch cykel et godt valg for dig. På wupti.com har vi et stort udvalg af praktiske, veludstyret og prisvenlige cykler, der er velegnet til bykørsel til både mænd og kvinder. 

Vi har blandt andet Puch cykler med støttefod, bagagebærer og indvendige gear. Cyklerne er ligeledes rustet mod hverdagens udfordringer med robust stel, slidstærke dæk samt komfortabelt sæde og siddestilling. 

 

Få lækkert cykeludstyr til Puch cykel på wupti.com

Når du køber en cykel, er det også vigtigt, at have dit cykeludstyr i orden. På wupti.com finder du både smarte cykelhjelme, cykellygter og cykellåse. Med cykellygter sikrer du dig blandt andet, at bilister eller andre cyklister kan se dig efter mørkets frembrud.