Kurv 0

Samsung mobiltelefoner

Er du på udkig efter en ny Samsung Galaxy mobiltelefon? Så er du kommet til det rette sted. Hos Wupti bestræber vi os altid på at have de nyeste modeller på lager, så tag et kig på udvalget herunder og køb i dag med fri fragt.

Værd at vide om Samsung Galaxy

Tre fordele ved Samsung Galaxy

  • Smart design ligger godt i hånden
  • Supergode kameraer giver skarpere billeder
  • Infinityskærm for optimal brugeroplevelse

Med Galaxy-telefonerne tilbyder Samsung de ultimative smartphones, som kan konkurrere med selv de bedste på markedet. Er du på udkig efter en Samsung Galaxy telefon får du en mobiltelefon med kameraer, der giver skarpere billeder, større skærm, mere lagerplads, længere batteritid og ikke mindst højere sikkerhed.
 

Den nye Samsung Galaxy A8 – alt hvad du ønsker dig

Nyeste skud på stammen er 2018-udgaven af Samsung Galaxy A8, som byder på et væld af lækre specifikationer og detaljer, som tilsammen skaber den perfekte brugeroplevelse.

Fokus er i høj grad på det dobbelte selfiekamera, som tager to billeder på samme tid og hvor det er muligt at justere dybdefokus - du kan altså tage helt fantastiske selfies samtidig med at det lysfølsomme kamera på bagsiden er ideel til at indfange flotte billeder i svag belysning.

Den nye Samsung Galaxy A8 kommer med en stor infinityskærm, som udnytter mobilens flade optimalt og giver dig en brugeroplevelse i særklasse. Desuden tåler 2018-udgaven af Samsung Galaxy A8 en vanddybde på op til 1,5 meter i 30 minutter og er støvtæt (IP68).
 

Flagskibene Samsung Galaxy S8, S8+ og Note8

Af andre skarpe modeller finder du Samsung Galaxy S8, S8+ samt Note8, som alle byder på et væld af lækre specifikationer. Du får blandt andet et forbedret kamera, som tager bedre billeder om aftenen og i svag belysning.

Ligesom A8 er disse modeller også udstyret med infinityskærm, der med sine afrundede kanter ligger helt perfekt i hånden. Og med et batteri, der både holder længere og oplader hurtigere, bliver det ikke nemmere.
 

Køb Samsung Galaxy online på wupti.com

Forkæl dig selv med en lækker Samsung Galaxy Smartphone fra udvalget hos wupti.com. Vi har altid alle de nye modeller og du kan bestille hjem med gratis fragt uanset hvilken telefon, du vælger. Husk også, at du altid har 14 dages fuld returret og 2 år reklamationsret, når du handler på wupti.com. Så bestil trygt din nye Samsung Galaxy allerede i dag hos wupti.com.