Kurv 0

Samsung Galaxy S10

Galaxy S10 bygger på 10 års konstant udvikling af Samsungs mobiltelefoner. Galaxy S10 er udstyret med en banebrydende Infinity-skærm, fingeraftrykslæser i skærmen og yderligere tekniske innovationer indenfor kamera og ydelse. Gå på opdagelse i blandt vores udvalg af Samsung Galaxy S10.

Samsung Galaxy S10 – den nye generations smartphone

Derfor skal du vælge en Galaxy S10

  • Infinity-skærm giver en cinematisk visuel oplevelse
  • Lækkert design, der ligger godt i hånden
  • En smartphone, der tilpasser sig dig og dine behov

S10-serien er den nye generations Galaxy. Infinity-skærmen giver dig en kvalitetsoplevelse, som sad du i biografen. I S10 og s10+ modellerne er der desuden indbygget aflæsning af fingeraftryk direkte i skærmen. Køb et cover til Samsung med, og beskyt din skærm mod ridser og slag.

Kameraet er et multikamera med ultra-vidvinkel, der giver dig mulighed for at tage de bedste billeder ved enhver lejlighed. Kameraet kan desuden selv tilpasse sig de omgivelser, du ønsker at tage billeder af. Og så har mobilen trådløs batterideling – så er der hjælp at hente, når du løber tør for strøm!

Hvilken Galaxy s10 skal du vælge?

Den nye generations Galaxy s10-serie har tre smartphones at vælge imellem, i tre forskellige farver. Pris varierer efter, hvilken model du vælger:

  • Samsung Galaxy s10e: Har en flad 5,8” skærm, men kan stadig prale af den innovative Infinity-skærm. Aflæsning af fingeraftryk foregår på siden i tænd/sluk-knappen. Kameraet har vidvinkel og ultra-vidvinkel.
  • Samsung Galaxy s10: Har en buet 6,1” Infinity-skærm. Aflæsningen af fingeraftryk foregår direkte på skærmen ved hjælp af ultralyd. Kameraet har vidvinkel og ultra-vidvinkel ligesom s10e-modellen, og så er der tilføjet teleobjektiv.
  • Samsung Galaxy s10+: s10+ har alle de samme features som s10. På s10+ har man dog lige tilføjet lidt ekstra. Skærmen er 6,4”, der er tilføjet RGB-dybdekamera i frontkameraet, og den har en markant højere batterikapacitet end både s10e og s10.

Forkæl dig selv på wupti.com

Forkæl dig selv med den nye generations Galaxy, og vælg en Galaxy S10. Tag et kig på vores udvalg her på siden, og bestil din nye smartphone i dag!