Kurv 0

Samsung smartwatch

Har du både tablet, computer og smartphone? Så er det måske på tide du opgraderer samlingen og armudsmykningen med det perfekte supplement, nemlig et smartwatch. Et af de bedste indenfor kategorien er Samsungs bud, Samsung Gear Smartwatch. Se de spændende og funktionelle udgaver her – og læs meget mere om, hvorfor du skal udskifte dit almindelige armbåndsur med et smartwatch fra Samsung.

Samsung smartwatch – et af markedets bedste

Hvorfor vælge et Samsung smartwatch

  • Øget sundhed
  • Mulighed for at gøre dit smartwatch personligt
  • Indbygget GPS
  • Lang batterilevetid

Der er mange gode grunde til at investere i et smartwatch. Du kan med rette betragte det som en lille minicomputer til dit håndled, der er den perfekte makker til din smartphone eller tablet. De mange indbyggede sensorer, herunder GPS, speedometer og skridttæller, gør det nemt at opretholde den sunde livsstil. Du kan bl.la. holde styr på, om du når de gyldne 10.000 skridt hver dag.

Et af de klare fordele ved det smarte ur er, at du slipper for at skulle tage din telefon/smartphone eller tablet frem i tide og utide. Særligt for smartwatchsne fra Samsung er urets lange batterilevetid, der kan holde i op til 4 dage.

Hvilket Samsung smartwatch skal jeg vælge?

I wupti.com’s udvalg af smartwatch findes flere forskellige modeller, der foruden forskellige antal funktioner også har forskelligt design. I udvalget finder du tre modeller – Sport, Fit Pro og Frontier. Urene er for det første udformet i forskellige designs. ’Sport’-serien lever med rette op til navnet, da denne model har et look.

Frontier er noget mere klassisk og tidløst i designet og i den mere enkle, futuristiske udgave er Fit Pro-modellerne, der er udformet i et strømlinet, genkendeligt Smartwatch-design. Foruden de forskellige designs har du mulighed for at personliggøre dit smartwatch ved at udskifte urremmen. Til formålet finder her et bredt udvalg af forskellige remme i både silicone og læder.

Det er selvfølgelig ikke kun på den æstetiske front, at modellerne afviger fra hinanden. Samsung smartwatch Fit Pro-modellen er din ideelle træningsmakker. Den holder bl.a. styr på, hvor mange kalorier du forbrænder ved din favoritmotion og hvor mange svømmetag du tager i svømmehallen – uret er nemlig vandtæt. Du kan vælge imellem 17 træningsformer. Sport-modellen er en smule mere avanceret, da den også har indbygget pulsmåler. Uret laver automatisk en log over din daglige motion, så du behøver ikke indstille det hver gang du begiver dig ud.

Den sidste nye model – og også det smartwatch, der har langt de fleste specifikationer og features – er Frontier. Foruden de allerede nævnte funktioner kan uret holde til ekstreme vejrforhold og hvis man aktiverer den trykfølsomhedsindstilling, som uret er udstyret med, kan man trykke på skærmen med handsker og vanter. Er du en aktiv sportsudøver – eller har intentioner om at blive det – kan du måske overveje, om ikke Frontier-uret er det rette Samsung smartwatch for dig.

Nogle af smartphonesne leveres tilmed med et smart Bluetooth-headset. Med det kan du lytte til musik direkte fra dit smartwatch, uden at du behøver at have din smartphone i umiddelbar nærhed. Faktisk kan du høre musik fra din smartwatch selv hvis du har glemt smartphonen derhjemme. Når du skal afspille, sætte på pause, skifte sang eller måske skrue op og ned for volumen, kan du gøre det direkte på dit smartwatch.

Styresystemet på smartwatchsne er det velkendte Android-system, der også er på Samsungs tablets og smartphones. Dit Samsung smartwatch er derfor kompatibel og et perfekt match med din tablet eller smartphone. Det betyder også, at du kan hente apps til din smartwatch fra Google Play Store.

Bestil et Samsung smartwatch fra wupti.com

I wupti.com’s brede udvalg finder du det Samsung smartwatch, der passer allerbedst til dig. Hvis ikke den rem, der medfølger er din stil, kan du købe en ekstra rem med fra vores store udvalg af smartwatch tilbehør.