Kurv 0

Samsung tablet

En tablet befinder sig i krydsfeltet mellem en telefon og en computer, og den smarte enhed har vundet indpas i rigtig mange danske hjem. En af de bedste på markedet er den populære Galaxy Tab, der er Samsungs bud på en tablet. Hos wupti.com finder du et bredt udvalg af de sidste nye udgaver af Samsung Galaxy tablet. Se udvalget her og læs, hvorfor tabletten fra Samsung også passer til dig.

Værd at vide om Samsung Galaxy tablets

Hvorfor vælge en Samsung Galaxy tablet?

  • Gode priser
  • Udvalg af forskellige størrelser og modeller
  • Funktionelle Android-styresystem
  • Kraftfuld og hurtig
  • 8 MP-kamera – gode og skarpe billeder


Fordelene ved en Samsung Galaxy Tablet er mange, og den vil uden tvivl hurtigt blive en uundværlig del af hverdagen for dig. Alle modeller har det anerkendte Android-styresystem, som der kan hentes et væld af brugbare og smarte apps til. I vores udvalg finder du forskellige størrelser og modeller, der alle er kraftfulde og hurtige, og herudover udstyret med et 8 megapixel kamera, der giver dig knivskarpe billeder.

Fælles for alle tablets fra Samsung er det strømlinede, velkendte design. Du får altså ikke bare en brugbar tablet, hvis funktioner du hurtigt bliver afhængig af, men en tablet, der pynter på bordet. De populære Samsung tablets fås til yderst konkurrencedygtige priser, så du får meget tablet for pengene.

Hvilken Samsung Galaxy model skal jeg vælge?

Størstedelen af Samsung tabletsne har det samme store antal af funktioner. Der er dog få specifikationer, der afviger fra model til model. For at finde ud af hvilken model, der passer til dine behov, er der forskellige ting du kan tage stilling til.

  • Et af dem er, hvor meget plads du har behov for. Samsung tabletsne fås med forskellige hukommelsestørrelse – 16 GB og 32 GB. Billeder, videooptagelser, musik og et stort antal spil og apps optager en del plads, hvorfor du med rette kan overveje at vælge en stor hukommelsesstørrelse, hvis du har i sinde at bruge din tablet til dét. I visse tilfælde kan du dog tilkøbe ekstra plads i skyen, hvis du skulle komme i pladsproblemer.
  • Hvordan og til hvad, du vil bruge tabletten, er også med til at afgøre, hvilken størrelse du skal vælge. I vores udvalg findes forskellige størrelser – fra den mindste i 8” til den store på 10”. Hvis du vil bruge din tablet til at se videoer eller film- og fjernsynsprogrammer, er det oplagt at vælge den største af modellerne. Er det meningen, at tabletten skal med dig på farten, er det omvendt en god idé at vælge en af de mindre modeller, der givetvis passer bedre i tasken.
  • En del af tabletsne i wupti.com’s leveres med en såkaldt S-pen, som du kan bruge til at skrive på din tablet med. Du kan også viske med den, da den med ét tryk bliver til et viskelæder. Med pennen kan du altså bruge din tablet som en notesblok.

 

Bestil en Samsung tablet og tilbehør i dag – og få den fuldendte tabletoplevelse

I wupti.com’s finder du de nyeste Samsung Galaxy tablets til markedets bedste priser. Bestil i dag – så har du din nye Samsung tablet inden længe. Snyd endelig ikke dig selv for et kig i vores udvalg af tablettilbehør. Lige så dejligt det er med en ny tablet, lige så irriterende er det, hvis den får ridser eller skrammer. Vi anbefaler derfor, at du i samme omgang også anskaffer dig et beskyttende cover eller sleeve til din tablet. Det har vi naturligvis også hos wupti.com. I udvalget finder også forskellige ladere, adaptere og andet gadget-tilbehør, herunder S-pennen, så du får den fuldendte tabletoplevelse. Du kan bl.a. også købe et af de funktionelle tastaturer, så du kan bruge din tablet som en minicomputer.