Kurv 0

Samsung TV

Hos wupti.com har vi et konstant voksende sortiment af billige Samsung smart TV.  I sortimentet finder du alt fra små 32" TV til børneværelset til det store 75" TV, der giver den ultimative hjemmebiograf oplevelse.  

Værd at vide om Samsung fladskærme

Samsung fladskærm - 4K Ultra HD i førsteklasses design

Forbrugeren køber større TV end tidligere og det er derfor vigtigt, at det passer perfekt ind i indretningen. Samsungs UHD TV skiller sig ud ved at matche ubesværet ind i enhver moderne indretning. Alle modeller har en smart løsning, der gør at kabler bliver skjult mest muligt og fokus derfor er på TV’ets flotte design.

De flotte og kraftfulde TV fra Samsung er centreret omkring TV’ets smart funktion, der gør det nemt at streame via diverse apps. Det hele styres med den unikke Samsung fjernbetjening, som ligeledes kan styre de fleste digitale bokse. 
 

Samsung QLED TV

Samsungs nyeste skud på stammen er QLED TV 2018. De nye QLED modeller har et kraftigere lys og farveområde, hvilket betyder at TV’et kan gengive imponerende farver og kontraster. Med Samsung QLED TV’et oplever alle i stuen, uanset betragtningsvinkel, et fantastisk billede uden forstyrrende farveforskydninger.

Alle Samsung QLED modeller leveres med en elegant fod i metal med en smart løsning, der skjuler kablerne. Alternativt kan du købe flotte og smarte fødder som tilbehør, f.eks. den elegante Tower Stand.

Samsung QLED TV’et har samlet ikke tilsluttede underholdningskanaler i én smart menu. TV’et genkender de fleste digital bokse og kan styres direkte via den smarte fjernbetjening One Remote der medfølger dit nye Samsung QLED TV.