Kurv 0

SCO cykler

SCO brandet er en stor del af dansk cykelhistorie, men det er også historien om et moderne og kvalitetsbevidst brand på vej frem. SCO brandet har i dag et stort fokus på at konstruere kvalitetscykler til rimelige priser for hele familien og til alle behov, for at kunne leve op til brandets værdier om kvalitet, komfort og køreglade. 

Værd at vide om SCO cykler

SCO brandet er en stor del af dansk cykelhistorie, som stammer helt tilbage fra 1905, da den første SCO cykel blev produceret på Fyn. SCO cyklerne blev produceret første gang i 1905 på den fynske fabrik Cykelfabrikken Grand A/S.

I dag er SCO en serie af kvalitetscykler, som altid følger de nyeste cykeltrends, og som stadig holder fast i værdier som kvalitet, komfort og køreglæde. I SCO serien kan du finde cykler til hele familien og til ethvert behov. Alle SCO cykler består af aluminiumsstel og dobbeltbundede aluminiumsfælge. 

SCO cyklerne er til dig, som er prisbevidst og ikke går på kompromis med kvaliteten. 
 

SCO Premium er en underserie af SCO cykler, som har fokus på eksklusivitet og høj kvalitet. SCO Premium cyklerne er designede i et stilrent og enkelt design, som samtidig er robuste. 

SCO Premium cykler er konstruerede i højt specialiserede komponenter, som for eksempel justerbare styr og rullebremser. 

SCO Premium cykler er til dig, som er detaljeorienteret og samtidig kender sine behov og begrænsninger. 
 

SCO Rebel er den nyeste af serie af SCO cykler. SCO Rebel serien består af robuste og specialiserede cykler. SCO Rebel cyklerne skiller sig ud fra resten af SCO cyklerne med deres rå og stilede design, som er perfekte for alle, som elsker fart og action. 

SCO Rebel serien består af mountainbike cykler, som er robuste og konstruerede af specialiserede komponenter, som sikrer, at cyklerne kan holde til at køre i ujævnt terræn. SCO Rebel serien indeholder også en række racercykler, der er konstruerede med lette stel og eksklusive komponenter, som sikrer, at du kan ræse afsted på landevejen. 

SCO Rebel cyklerne er for cykelentisiasten, der foretrækker cyklen som motionsform og ønsker udfordringer.