Kurv 0

SCO elcykler

Trænger du til et lille skub i din travle hverdag? Så køb en SCO elcykel hos wupti.com. Vi tilbyder kvalitets elcykler i alle prisklasser til både herrer og damer. Her får du en moderne elcykel i flere farver med god komfort, lækre hjul og stærkt batteri.

Hvordan fungerer en elcykel?

En elcykel er en ganske almindelig cykel med en påmonteret motor, som er særligt egnet til, hvis du skal op ad stejle bakker og dermed bruge ekstra kræfter. En elcykel har samtidig nogle ekstra dele, som en almindelig ikke har. Det er:

  • Motor
  • Batteri
  • Elsystem 

Motoren sidder enten på for- eller baghjulet og har en sensor, der bliver aktiveret, når du har brug for hjælp til at træde i pedalerne. Derefter sender den energi ud til pedalerne, som gør det lettere for dig at træde i dem. Den fungerer således ikke, hvis du ikke træder i pedalerne selv - du får blot en hjælpende hånd. Elcyklens batteri lagrer samtidig den energi, som bliver sendt ud i pedalerne, så du kan komme hurtigere frem. Elsystemet forbinder batteriet og motoren, og når det ikke længere fungerer, så er det tid til en ny elcykel, som typisk har en levetid på mellem syv og 10 år. 

Hvilken SCO elcykel skal jeg vælge? 

Hos wupti.com har vi et stort udvalg af SCO elcykler med ergonomisk design. Her kan du både finde dame og herre-elcykler. Vores elcykler er af høj kvalitet og fremstillet af lækkert aluminiumsstel med en kraftig motor, der let får dig fra A til B. Vi tilbyder elcykler med både udvendige og indvendige gear. Vores SCO elcykler er ligeledes udstyret med Shimano gear og gearskifter, som gør gearskitet let og behageligt. 

En af de ting, der afgører komforten på cykelturen, er størrelsen på dækkene. Et bredere dæk giver højere komfort, mens et smallere dæk giver lavere rullemodstand. Vi har elcykler med følgende tommer dæk:

  • 20 tommer
  • 26 tommer
  • 28 tommer 
  • 29 tommer

 

Husk cykelhjelmen til din SCO elcykel

Nogle har tendens til at glemme den, mens andre benytter den troligt. Den gode, gamle cykelhjelm. Uanset om du cykler på en almindelig cykel eller elcykel, så er cykelhjelmen vigtig, når du begiver dig ud i trafikken eller i naturen. Hos wupti.com har vi derfor et stort udvalg af flotte kvalitets cykelhjelme med stærk holdbarhed til både voksne og børn. Klik ind og find din favorit.