Kurv 0

Sonos

Er du musikelsker? Vi forhandler Sonos – et af de absolut bedst kendte mærker inden for trådløse musiksystemer. Få et overblik over Sonos og dine fordele.

Sonos i sortimentet

Hvad er Sonos?

Kort fortalt er Sonos et lydsystem bestående af trådløse HiFi-højttalere og lydkomponenter. Sonos blev grundlagt i 2002 på ideen om at tænde nyt liv i musikken i hjemmet. I dag har Sonos flere trådløse højtalere og andre produkter i sortimentet, så langt de fleste kan få dækket deres behov.  

Sonos slår tonen an på markedet

Trådløs lyd i hjemmet er en af de helt store trends lige nu. Hvad enten det er små, bærbare trådløse højtalere eller deciderede trådløse musiksystemer, så spiller den trådløse musik oftere og oftere i de danske hjem. 

Sonos har flere års forspring i forhold til andre konkurrenter. De lancerede deres første trådløse forstærker allerede i 2005.

Nemt at fylde sine rum med musik

Det skal være nemt at nyde sin musik i alle rum. Du har måske i forvejen diverse højtalere i dine forskellige rum. Men med Sonos højtalere i stedet for bliver enhederne knyttet sammen i ét fælles system, som styres centralt fra fx din smartphone.

Din digitale musik samles altså i én app. Du kan dermed afspille, hvad du vil samtidig i alle rum – uden spring, forsinkelser eller udfald.

Sådan fungerer Sonos

Sonos kan benytte sit eget netværk eller dit eksisterende Wifi netværk mellem sine afspillere. Din løsning afhænger af dit behov samt af hvor stabilt dit hjemmenetværk er: 

Med et stabilt trådløst hjemmenetværk behøver du blot købe en hvilken som helst Sonos højttaler og slutte den til dit netværk ved hjælp af den gratis Sonos-controller-app. Så er du klar til lækker musik i dine rum!  

Ønsker du at kunne udvide rækkevidden fx hvis dit hus er stort, eller vil du have en Sonos 3.1- eller 5.1-hjemmebiograf, så har du brug for et dedikeret Sonos netværk. Det får du ved enten at forbinde en Sonos højtaler direkte til din router eller ved at anskaffe en Sonos Bridge og slutte den til din router.

Fordele med Sonos

Sonos er blevet rost til skyerne af diverse anmeldere - også her i Danmark, hvor eksempelvis Sonos Play:1 højtaler eller Playbar har erhvervet sig en ”Specielt anbefalet”-pris hos Lyd & Billede.

Sammenlagt oplever du flere fordele med Sonos:

  • Udvalg med mange muligheder: Flere højtalere og tilbehørsprodukter
  • Smukt design
  • Den gode lyd i flere rum
  • Høj brugervenlighed: Med Sonos-controller-app'en kan du gennemse og afspille din musik fra enhver enhed. Brug smartphone, tablet eller computer.
  • Stream dine favorittjenester fx Spotify, TDC Play, iTunes
  • Kompatibel med Android, iOS og Windows