Kurv 0

Steelseries

SteelSeries er et gamingbrand, der går forrest på markedet med produkter kendetegnet af kvalitet, innovation og målrettethed. Virksomhedens lidenskab er drivkraften bag den fortsatte introduktion af nye teknologier, der er uundværlige for enhver dedikeret gamer, som har viljestyrken til at tage kampen op mod de bedste. Læs mere og få indblik i SteelSeries’ univers.

Stort udvalg af Steelseries

Tre fordele ved at købe Steelseries gamingudstyr

  • førsteklasses gaming-produkter skabt med passion og kvalitet som central drivkraft
  • bredt spænd af gamingudstyr for den komplette gamingoplevelse
  • få kort sagt de bedste forudsætninger for at sejre!

Siden begyndelsen i 2001 har SteelSeries befundet sig på gaming-verdenens frontlinje og introduceret en række revolutionerende produkter – lige fra verdens første musemåtte konstrueret i hærdet glas, til det første mekaniske gaming-tastatur, den første World of Warcraft-mus og mange andre innovative produkter.

Central drivkraft bag eSport

I kraft af sponsorater og partnerskaber med nogle af verdens mest velkendte og respekterede brands støtter SteelSeries den fortsatte vækst af professionelle gamingturneringer, eSportsligaer og gamingbranchen som helhed. SteelSeries sponsorerer bl.a. Evil Geniuses, der i 2015 med SteelSeries-udstyr tilkæmpede sig den største eSports-præmie nogensinde på 6,6 mio. amerikanske dollar, da de vandt Dota 2-turneringen ’The International 5’.

Global succes betyder dog ikke, at SteelSeries har glemt sine rødder. I 2016 indgik SteelSeries samarbejde med danske Tricked eSport, der skal hjælpe nuværende hold og være med til at sikre dansk eSports fremtid. SteelSeries' sponsorat betyder bl.a., at Tricked eSport kan udruste både nuværende og nye hold med det bedste gear.

GameSense

Gamere i dag forventer, at deres gaming-gear, hvad end det er mus, tastatur eller headset, har indbygget LED-lys. Det ser godt ud – specielt i mørke – men det gør dig ikke bedre til spillene. Det ændrer SteelSeries nu på med funktionen ’GameSense’, der er en del af softwaren ’SteelSeries Engine’.

SteelSeries har arbejdet tæt sammen med spiludvikleren Valve, så der allerede nu er understøttelse for SteelSeries GameSense i CounterStrike: Global Offensive, der er et af de mest populære actionspil i verden. Når der spilles CounterStrike: Global Offensive med SteelSeries’ seneste tastatur, Apex M800, kan spilleren for eksempel se status på ’health’, ’armor’, ’ammo’ og ’kills per round’ afspejlet i rækkerne af taster – det giver en stor fordel i kampens hede, hvor timing og overblik er vejen til sejr. GameSense understøtter desuden også Minecraft og Dota 2, og nye spil får løbende understøttelse.