Kurv 0

Tefal strygejern

Stryg effektivt med et Tefal strygejern med damp. Vælg mellem forskellige mængder af dampskud eller gå efter en model med konstant dampoutput. Høj effekt er praktisk for dig, der stryger ofte, ligesom specialfunktioner, som højtryksdamp eller lås, kan være relevant. Gå på opdagelse i det store online udvalg af Tefal strygejern herunder på wupti.com.

Effektive strygejern fra Tefal

Hvorfor vælge et Tefal strygejern?

  • Nyeste teknologi og effektiv damp
  • Præcisionsspids for perfekt resultat
  • Har mange indstillingsmuligheder

Den innovative teknologi i et dampstrygejern fra Tefal sikrer et perfekt resultat med effektiv damp og præcisionsspids. Du kan indstille strygejernene til netop den strygeopgave, du arbejder med.

Hvad gør Tefal strygejern til et godt valg?

Alle strygejern fra Tefal udmærker sig ved den innovative teknologi og det funktionelle design. De forskellige modeller adskiller sig i forhold til mængde dampskud, effekten og særlige funktioner.

  • Dampskud måles i gram per minut og angiver, hvor stor mængde damp, der skydes ud af strygejernet. Mængden varierer fra 80 g til 310 g i minuttet. Derudover er der nogle modeller, der har konstant damp.

  • Effekt angives i watt og indikerer, hvor kraftigt strygejernet er. Normalen for Tefal strygejern ligger mellem 1800 og 3000 watt. En høj effekt på et strygejern kan betyde noget for hastigheden, hvormed strygejernet bliver varmt. Stryger du ofte, kan det derfor være en fordel med et strygejern med høj effekt.

  • Funktioner er der mange af på Tefal strygejern. Én af de funktioner, der kan gøre en forskel for dit valg af model, er indstillingsmulighed i forhold til tekstiltype. Nogle modeller kan via en enkelt knap regulere både temperatur og damp til forskellige tekstiltyper. Andre modeller har højtryks dampgenerator for en hurtigere strygning. Derudover kan autosluk og låsefunktion være vigtig at overveje i dit valg.

Du finder Tefal strygejern i alle prisklasser i vores store online udvalg herover på wupti.com.