Kurv 0

Weber

Weber har siden 1952 udviklet sig til et kendt verdenskendt kvalitetsbrand og er i dag en garanti for moderne gas- og kulgrill i topklasse. Er du på udkig efter en ny lækker grill og tilbehør til terrassen, altanen eller campingturen, så udforsk vores udvalg fra Weber.

HISTORIEN OM WEBER

Historien om Weber går helt tilbage til 1952, hvor den første kuglegrill blev opfundet af George Stephen i USA. Formålet med denne nu verdenskendte kuglegrill, var at kunne lave nem og lækker tilberedning af hele hanekyllinger og andet godt til sin familie og venner. Udgangspunktet var en halv havbøje som endte med, at blive til den populære grill. George Stephens arbejdede på en metalfabrik. Her producerede de havbøjer og George fik idéen til kuglegrillen. Skepsisen var stor, men kuglegrillen har siden vist sit værd over hele verden.

GENNEMTESTET KVALITET

Hvis du køber en Weber grill eller tilbehør, er du sikret et produkt, som holder til mange grillaftener og kan holde til alt slags vejr. Alle grill er grundigt gennemtestede hos Weber inden de er sat i produktion og solgt til forbrugerne. Weber i USA har en gruppe af forbrugere, der tester alle idéer inden de udvælges, produceres og sælges.

TILHØR DER GØR FORSKELLEN

Hemmligheden bag en perfekt grilloplevelse er tilbehøret og vi har derfor en lang række tilbehørsprodukter du næsten ikke kan undvære når du griller. En af de vigtigste grillredskaber under tilberedningen er naturligvis grilltangen, som anvendes hver gang du griller. Et godt grillværktøj til tilberedelsen af dit kød, grøntsager eller andet, finder du i vores udvalg af grillredskaber. Få også stor gavn af et grilltermometer, så du sikre at dit kød får den ret rette temperatur og tilberedes efter dit behov. Find både manuelle og trådløst elektroniske termometer sæt. Med de elektroniske termometre kan du forberede resten af måltidet og blive informeret så snart kødet har den ønskede kernetemperatur. Se vores udvalg af grilltermometre.