Kurv 0

Weber gasgrill

Med en gasgrill kan du hurtigt og nemt, sætte gang i din tilberedelse af grillmad. Fordelen med en gasgrill er, at den hurtig bliver varm og du skal derfor ikke vente længe på, at kunne servere lækker mad til bordet. Find grill med en eller flere brændere, som gør det nemt at kontrollere varmen hvis du fx griller en kylling på et rotisseri. Med en Weber gasgrill får du en solid og gennemtestet gasgrill, om det er den store grill til terrassen, den mindre til altanen eller en transportabel grill til campingturen. 

WEBER – LEVERANDØR AF ALT TIL DEN DANSKE GRILLKULTUR

Alle Webergrill er robuste og langtidsholdbare og omfattet af et enestående garantiprogram med op til 10 års garanti på alle dele. Gasgrill fra Weber kan du finde i mange forskellige former og størrelser, og er perfekte til den hurtige, men samtidig lækre, madlavning både ude og hjemme.

WEBER GASGRILL TIL TERRASSEN OG ALTANEN

Weber gasgrill fås i forskellige størrelser som passer til forskellige behov. Ønsker du en gasgrill til altanen eller til bordet, er Q-serien et godt bud. Kendetegnet ved denne serie er, at den har et let udtryk og har små praktiske ben, som ikke kræver en masse plads. Den er derfor oplagt til hverdagsgrill for den lille familie på altanen. Har du mere plads på en terrasse eller en større familie at servere grillmad for, så er Spirit-serien et godt valg. En gasgrill med 3 brændere, det gør det muligt at grille indirekte. Et solidt og sikkert valg til dig, der ønsker plads til ophæng af tilbehør, indbygget termometer og vejrbestandige hjul. Find gasgrillen til terrassen her på siden. 

TRANSPORTER DIN WEBER GASGRILL MED PÅ PICNIC

Ønsker du at grille ude i naturen på en lækker solskinsdag, på campingturen eller teltturen, så er Weber gasgrill Go-anywere noget for dig. En lille og kompakt gasgrill, der er nem at transportere og oplagt til god grillmad udenfor hjemmet. Slå benene sammen om grillen, tag den nemt under armen og udfold grillkundskaberne under åben himmel.

PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE

Det kræver ikke ret meget at vedligeholde en Weber gasgrill, men en god stålbørste og grillrens vil altid være en god ide. Lidt vedligeholdelse vil både forlænge levetiden af din grill og gøre hele din grilloplevelse lidt federe. Find et udvalg af pleje og vedligeholdelse til din gasgrill.