Kurv 0

Weber grillrengøring og vedligeholdelse

Grill fra Weber består alle af materialer som er nemme at holde og rengøre. Du får både en grill der kan holde længere tid, men også en bedre oplevelse når du står og griller til din familie eller gæster. Grillens bund er nemlig fremstillet af støbt aluminium, låget er af enten aluminium, emaljeret stål eller udført rustfri stål og er derfor varmebestandigt og nemt at rengøre. Find et udvalg af pleje og vedligeholdelses produkter fra Weber til din grill.

RENGØRING AF RIST

Ved rengøring af grillens rist, sikre du at du opnår det ønskede resultat af din mad. Gamle madrester fra tidligere grillaftner, smager ikke godt på ny tilberedt mad. Det er derfor vigtigt at man rengøre grillens rist og det kan heldigvis gøres meget nemt og hurtigt.  

  • Fjern overskydende madrester med køkkenrulle 
  • Tænd grillen på max og luk låget
  •  Lad grillen varme op i ca. 15 minutter.

Anvend en god Weber grillbørste på den varme rist Hos wupti.com har vi et godt og kvalitetssikret sortiment af grillbørste fra Weber.

RENGØRING AF LÅG OG BUND

Har du grillet en kylling på et rotisserie, kan der nemt opstå fedt i grillens låg. Fedtet kan nemt fjernes med fedtopløsende rengøringsmiddel, varmt vand og en solid køkkensvamp. Brug Weber grillskaber, hvis fedtet har sat sig rigtig godt fast. Har du en Weber grill i rustfri stål, vil det være en god ide at anvende Webers grillrens til rustfrit stål. Denne rens påføres nemt på grillens overflader og gør det nemmere at holde fladerne rene, samtidig med at rensen beskytter mod flyverust. Har din grill emaljeret dele, kan disse nemt rengøres med sæbevand og en klud, men bedst at anvende Webers grillrens til udvendig emalje. Sæt derfor gerne nogle minutter af, til at rengøre din grill, specielt i sommermånederne hvor den ofte bruges flere gange om ugen.

PAS GODT PÅ DIN WEBER GRILL

Ligesom du vasker din bil, er det altid en god ide jævnligt at vakse din grill. Din Weber grill tager ikke skade af, at blive spulet med haveslagen, når du alligevel skal vaske terrassen eller blomsterne. Du skal blot huske at tørre den af efterfølgende og behandle den med det rette renseprodukt. Gør din grill til en del af din indretning på terrassen og gør den flot og skinnende at se på.