Kurv 0

Weber pizza og burger udstyr

Populære retter som hjemmelavet pizza og burger, er stort set at finde i de fleste danskers hjem. De traditionelle retter er altid en sikker vinder på bordet. Selvom du har lavet dem mange gange, kan madlavningen altid optimeres og anvendelse af grillen er absolut ingen undtagelse. Med en pizzasten på grillen, kan du opnå de lækreste sprøde pizzaer, som har en god aroma af grill. Er det derimod hjemmelavet burgere der er på menuen, kan du nemt tilberede saftige og perfekt formede bøffer med en burgerpresser. 

FÅ SPRØDE PIZZAER MED WEBER PIZZASTEN

Du går aldrig galt i byen med en hjemmelavet pizza på menuen og specielt ikke, når den er tilberedt på grillen. Når du laver pizza på grillen, kan du opnå en utrolig sprød bund, du nærmest ikke kan få når du laver pizza i almindelig ovn. Pizzastenen sikre en høj temperatur, så bunden bliver bagt til perfektion og du får nærmest følelsen af, at pizzaen er tilberedt i en traditionel stenovn som i Italien. Når du skal lave pizza på grillen, er det alfa omega at din grill bliver meget varm. Derfor skal du også sætte tid af, til at din grill kan blive klar til pizzabagningen. Når din grill er varm nok, kan du smide pizzastenen på. Her skal du også sørge for at, den får mellem 5-10 minutter til at blive varm. Du kan nu tilberede din pizza efter dit ønske.

FÅ PERFEKTE BØFFER TIL BURGEREN MED WEBER BURGERPRESSER

Burgerpresseren får dig til at ligne en grillmester, der har lavet tonsvis af bøffer. Få helt ensartede bøffer til din burger, med burgerpresseren om det er originale oksekødsbøffer eller nymoderne vegetarbøffer. Ikke nok med perfekt formede bøffer, spare burgerpresseren dig tid, som du kan bruge med dit selskab i stedet for.