Kurv 0

Weber spyd og grillbakker

Danskerne elsker en god saftig bøf eller sprød grillpølse på grillen, men et godt alternativ kan være at tilberede din grillmad på et grillspyd eller i en grillbakke. Mulighederne er mange og et saftigt kyllingespyd er helt sikkert også et hit på middagsbordet. Kombinér forskellige lækre grønsager med dit yndlings kød på et grillspyd, eller tilbered skaldyr i en grillbakke, der er ingen begrænsninger. 

WEBER TILBEHØR MED MANGE MULIGHEDER

Med et hav af forskellige grilltilbehør, er det svært at gennemskue hvad man har brug for. Men noget af det, du absolut ikke kan undvære er grillspyd eller grillbakker. Med disse to redskaber er mulighederne uendelige for hvad der kan laves på grillen. Tilbered en masse lækre retter til middagsbordet, f.eks. saftige kebabspyd eller tilbered dine grønsager i foliebakker.

HVILKE GRILLSPYD SKAL MAN VÆLGE?

Grillspyd kan bruges til en lang række forskellige madvarer, men primært grønsager eller kød, alt efter hvad man er mest til. Der findes derfor også forskellige former for grillspyd, i enten træ eller i metal. Den helt store forskel er kvaliteten, du kan nemlig anvende metal grillspyd igen og igen, hvor træspyd ofte kun anvendes én.

HVILKEN GRILLBAKKE SKAL MAN VÆLGE?

Med en grillbakke kan du nærmest tilberede alt på grillen. Den giver dig mulighed for at grille fødevarer, som du måske ikke før havde tænkt kunne komme på grillen. Når du alligevel står og tilbereder dit kød på grillen, giver grillbakken dig mulighed for, at tilberede middagens tilbehør samtidig. En oplagt mulighed er at tilberede dine grønsager i en grillbakke og de vil opnå en sprød og saftig smag. Placér grillbakken direkte på risten, hvor varmen fra grillen trænger ind i bakken. Den er derfor også ideel at tilberede fisk i, da du derfor også undgår at fisken enten går i stykker eller sætter sig fast i risten.