Kurv 0

Worx plæneklipper

Mangler du en ny maskine, der kan hjælpe dig med at slå græsset? Så bør du overveje en Worx plæneklipper. Her får du en plæneklipper fra et anerkendt mærke i topkvalitet. Du kan både finde robotplæneklippere og batteridrevne plæneklippere fra Worx på wupti.com. Se hele udvalget herunder.

Batteridrevne plæneklippere fra Worx

Hvis du kunne tænke dig en kraftfuld plæneklipper, der er batteridrevet, kan du finde den her på siden. Worx producerer nemlig sublime plæneklippere, der får deres kraft fra et batteri, du nemt og hurtigt kan koble til og fra. Du kan endda finde batteridrevne plæneklippere fra Worx med bioklip. Med bioklip får du naturlig gødning til din græsplæne, imens du går rundt med plæneklipperen og klipper græsset. Læs mere om vores græsslåmaskiner med bioklip her.

 

Køb en smart robotplæneklipper fra Worx

Hvis du er mere til at lade en robot slå græsset for dig, så kan du med fordel vælge en robotplæneklipper fra Worx. De er nemlig producenter af smarte robotplæneklippere i topkvalitet, så du kan få en effektiv græsslåning, uden du behøver løfte en finger. En robotplæneklipper fra Worx lader automatisk op i dens ladestation, hvilket gør den 100 procent selvkørende.

Du kan nemlig lade denne type plæneklipper køre rundt i haven, imens du nyder en kold øl, drink eller noget helt tredje i solen. Med den smarte app kan du styre, hvornår robotplæneklipperen fra Worx skal køre, så du kan komme hjem fra arbejde til duften af nyslået græs. Læs meget mere om de smarte robotplæneklippere fra Worx.

 

Find din nye plæneklipper fra Worx her

Er du på udkig efter en ny plæneklipper? Så er Worx et rigtigt godt valg, specielt hvis du i forvejen ejer andre produkter fra Worx. De benytter sig nemlig af et powershare-system, hvilket betyder, du kan bruge det samme batteri i forskellige Worx-produkter. De fleste af Worx’ produkter bruger et 20V batteri, så du kan bruge dit batteri til blandt andet:

  • Din plæneklipper

  • Din kædesav

  • Din hækkeklipper

  • Din løvblæser

På wupti.com kan du finde et sæt fra Worx, der har både batteri og lader i én pakke. Så har du alt, hvad du skal bruge til at slå græsset igen og igen.