Kurv 0

Worx robotplæneklipper

Wrox kendt for at levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Robotplæneklipperne fra Wrox lader selv op, beregner den mest optimale rute i haven og er PIN-kodesikret. Se hele udvalget af Wrox robotplæneklippere herunder og bestil hjem i dag på wupti.com. 

 

Worx robotplæneklipper – slut med langhårede græsplæner

Hvorfor vælge en Worx robotplæneklipper

  • Høj kvalitet og testvinder i mange uafhængige tests
  • Vælg mellem forskellige modeller til alle størrelser haver
  • Klipper græsset effektivt mens du kan holde fri

Worx er topproducent af robotplæneklippere, og kendt for altid at være helt på forkant med de teknologiske muligheder inden for klippeteknik og navigation. Vælger du en robotplæneklipper fra Worx får du et effektivt produkt til en god pris.
Plæneklippere fra Worx kan klare skråninger med en hældning på helt op til 35 %, og støjer ikke meget. Plæneklipperen kører selv i ladestation inden den løber tør for strøm, lige som du kan bestemme, hvor tit den skal klippe græsset og justere klippehøjden efter behov.

Sådan vælger du den rigtige Worx robotplæneklipper

Når du skal vælge din nye Worx Landroid maskine, er der et par ting, bør du have disse parametre med i overvejelserne:

  • Kapacitet: Hvor stort et areal skal der klippes græs på? Maskinerne fås med forskellig batterikapacitet, og her bør du vælge en med et arbejdsareal, der svarer til din have.
  • Funktioner: Landroid-maskinerne er udstyret med mange specialfunktioner. Læs om de respektive funktioner under hvert produkt.

Plæneklipperne er desuden koblet til WiFi, og sørger selv for at opdatere styresystemet. Du kan betjene maskinen via din smartphone. Maskinen er beskyttet med en PIN-kode, så den ikke kan betjenes af andre end dig.

Robotplæneklipperne er desuden udstyret med en sikkerhedsfunktion der gør, at drejebladene stopper med at rotere, hvis plæneklipperen løftes.

Slip for at skulle klippe græsset selv

Nyd sommeren med bare fødder i det grønne græs i stedet for konstant at bakse rundt i haven med en støjende græsslåmaskine. Bestil din nye Worx Landroid fra wupti.com i dag!