Kurv 0

Xiaomi el-løbehjul

Kunne du tænke dig at komme sikkert fra A til B med stil? Så tag et kig på de smarte el-løbehjul fra mærket Xiaomi på wupti.com. Her får du et løbehjul med smarte funktioner og et flot design. Løbehjulene er lette og kompakte at have med på dine eventyrer. 

Kom let fra A til B med Xiaomi el-løbehjul

Hos wupti.com har vi et stort udvalg af smarte el-løbehjul fra Xiamo, der nemt og sikkert tager dig fra A til B. Her får du et kvalitets løbehjul i et stilrent design, som har en vægt på mellem 12 til 14,2 kilo. Den lette vægt gør det samtidig nemt at have el-løbehjulet med og let at folde sammen efter behov. Løbehjulet har en motor på mellem 250 til 300 watt og en tophastighed på cirka 20 til 25 kilometer i timen. Derudover kan løbehjulene fra Xiamo køre mellem 20 til 45 kilometer på et fuldt batteri, inden du skal oplade det igen.

Kør sikkert på el-løbehjul efter mørkets frembrud

Kører du sommetider på løbehjul efter mørkets frembrud? Hos wupti.com har vi el-løbehjul fra Xiamo med smart LED-lys, så du kan køre sikkert på dit løbehjul, efter solen er gået ned. Alle vores el-løbehjul er udstyret med bremsere både for og bag. De har også antislip på håndtagene, så du kan stoppe sikkert op, uden at miste grebet. Derudover har vi modeller, der er udstyret med cruise control, så du selv kan bestemme og indstille løbehjulets hastighed, der sikrer behagelig kørsel og følelsen af fuld kontrol over løbehjulet.

Køb elektroniske køretøjer hos wupti.com

Er du vild med elektroniske køretøjer? Selvom du har et elektroniske løbehjul, så kan du også sagtens have en elcykel, som giver dig en hjælpende hånd, når du skal fra A til B, mens du dyrker motion. Du skal nemlig stadig træde i pedalerne. Hos wupti.com har vi et stort udvalg af elcykler til både mænd og damer. Du kan også købe en smart elbil til dit barn. Børn elsker ofte ting, der kan bevæge sig og larmer. Hvad er så bedre end en elbil, så dit barn får følelsen af at kunne køre ligesom far og mor? Hos wupti.com har vi et stort udvalg af smarte elbiler i god kvalitet.