Kurv 0

Xiaomi Roborock robotstøvsuger

Er du træt af hele tiden at støvsuge og vaske gulv? Det slipper du for nu med smarte robotstøvsugere fra mærket Xiaomi Roborock. Hos wupti.com har vi et udvalg robotstøvsugere, der både støvsuger og vasker dit gulv. Så køb en Roborock robotstøvsuger og gør rengøringen til en leg.

Xiaomi Roborock gør rengøringen nemmere

Gør rengøringen i hjemmet let som en leg med Roborock robotstøver. Du styrer den intelligente robot via “Mi home” appen, som du nemt kan downloade på din smartphone. Her kan du blandt andet indstille faste rengøringstidspunkter. Ønsker du at komme hjem til et rent hus? Så sæt robotstøvsugeren i gang, mens du er ude af huset - nemmere bliver det ikke.

Roborock kan være i drift i mellem 150 til 190 minutter. Den kører således tilbage på plads, når den skal oplade, eller er færdig med at gøre rent. Ligeledes kommer Roborock ud til alle kanter, og har en højde på under 10 centimeter. Robottens lave højde gør, at den kan komme under de fleste møbler. Skal Roborock robotstøvsugeren vaske gulv, så er driftstiden mellem 45 til 60 minutter.

Roborocks smarte lasere kortlægger rummet

Med wupti.coms udvalg af smarte robotstøvsugere fra Xiaomi Roborock er du sikret rengøring i høj kvalitet. Robotten er nemlig udstyret med lasere, som den bruger til at kortlægge rummet, når den skal rengøre et rum. Derudover har robotten også sensorer, der registrerer ekstra snavs. På den måde efterlader Roborock altid dit hjem rent og pænt. Måske spørger du dig selv: “rammer robotten ikke ind i vægge og møbler på sin vej?” Det behøver du ikke være bange for. Robotten har nemlig sensorer, der sørger for, den ikke rammer følgende:

  • Vægge
  • Døre
  • Møbler
  • Eller kører ned ad trapper

Køb ledningsfri støvsuger hos wupti.com

Kan du stadig godt lide at have lidt kontrol over støvsugningen i hjemmet, så kan du sagtens både have en robotstøvsuger og en almindelig støvsuger. Hvis du stadig ønsker, at rengøringen skal være let som en leg, så har wupti.com et stort udvalg af ledningsfrie støvsugere. Således er det fortsat let og hurtigt at gøre rent. De ledningsfrie støvsugere er nemme at håndtere. Du skal ligeledes ikke tænke på en irriterende ledning, der skal være i nærheden af en stikkontakt. Du skal blot oplade den ledningsfrie støvsuger inden brug.