Kurv 0

Tagbokse

Mangler du en ny tagboks eller tagbøjle til bil, kan du finde mange smarte kvalitetsmodeller her i udvalget hos wupti.com. Vi forhandler tagbokse og tagbøjler til skarpe priser. Se mulighederne nedenfor, og bestil din nye tagboks eller tagbøjle i dag. 

Bredt udvalg af tagbokse til bil

Derfor skal du vælge en tagboks til din bil

  • Få mere plads både i bilen og i bagagerummet
  • Hav ekstra bagage med dig på farten fx på kør-selv-ferie
  • Du får mulighed for at bruge bilen mere, også på længere ture

Købet af en tagboks er en smart investering for dig, der ofte skal have meget bagage med dig på farten. Med en tagboks får du ekstra opbevaringsplads og udnytter bilens både indvendige og udvendige rum fuldt ud. Det giver mulighed for at kunne tage bilen flere steder hen frem for at skulle med offentlig transport, og i sortimentet hos wupti.com finder du tagbokse i mange smarte modeller til alle behov.

Se også vores øvrige sortiment af lækkert biludstyr her, hvor du finder masser af flot og praktisk tilbehør, der giver mere køreglæde og gør det sjovere for dig som bilejer. 

Hvilken tagboks skal jeg vælge til min bil?

Med så mange forskellige modeller at vælge imellem kan det være svært at beslutte sig for, hvilken af vores tagbokse, der er den helt rette. Når du skal vælge tagboks, er det først og fremmest vigtigt, at du undersøger, hvor meget last din bil overhovedet kan holde til – både på taget og i bilen som helhed – det vil sige med passagerer og indhold i bagagerum. Det er nemlig væsentligt, at du overholder denne grænse for at passe bedst muligt på din bil.

Når du ved, hvor meget du må køre med, kan du tage et kig på de forskellige modeller, der opfylder dine ønsker og behov i forhold til plads i tagboksen. Bemærk at en høj tagboks ofte har rigtig god plads til ekstra last, men at højden kan betyde, at du skal betale ekstra i afgifter på eksempelvis færger, og at du kan få problemer med kørsel i parkeringshus eller i viadukter. Derfor er det ofte bedre, hvis muligt, at vælge en fladere model med mere længde. Husk dog, at tagboksen skal passe til din bil, og at boksen derfor ikke må stikke for langt ud over forrudens kant. 

Vælg tagboks hos wupti.com, og få mere plads til bagage

Har du ikke nok plads i bagagerummet? Så vælg en tagboks fra wupti.com, hvor du finder tagbokse i mange modeller. Bestil i dag – så er din nye tagboks snart godt på vej afsted til dig, så du kan tage den med på din næste køretur ud i det blå!