Kurv 0

Tyverialarmer

En tyverialarm virker præventivt, og skulle uheldet alligevel være ude, kan du måske være heldig at kunne stoppe tyven i tide takket være alarmen.

Slip for ubudne gæster med en tyverialarm

Derfor skal du købe en tyverialarm:

  • En tyverialarm er en billig investering i din sikkerhed
  • Giver dig de bedste muligheder for at handle akut
  • Virker præventivt og kan i mange tilfælde holde ubudne gæster væk

Pengene til en god tyverialarm er rigtig godt givet ud. Først og fremmest fungerer en tyverialarm ofte præventivt, og mange mere skumle typer vil holde sig langt væk fra dit hjem, når de ser, at der er tyverialarm installeret. Skulle uheldet alligevel være ude, og nogen forsøger at bryde ind i dit hjem, kan lyden af alarmen stresse vedkommende så meget, at tyven forhåbentlig forsvinder hurtigt igen, og dine vigtigste ejendele dermed får lov til at stå uberørt tilbage. Sirenen fra alarmen tiltrækker samtidig opmærksomhed fra naboerne, hvilket er endnu en ulempe for den ubudne gæst. Er du hjemme og ligger måske og sover, kan du selv tage hurtigt affære og ringe til politiet, hvis alarmen skulle gå.

 

Hvilken tyverialarm skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige alarmsystemer på markedet, og nogle er helt sikkert bedre end andre. I vores sortiment har vi samlet nogle af de allerbedste tyverialarmer til dig – fra de helt simple modeller og til de mere avancerede af slagsen med eksempelvis skal-sikring og foto-sensor. Alarmerne har en god, lang rækkevidde og en lang batteritid, og de er lette at sætte op efter behov omkring vinduer og døre. Vi anbefaler, at du vælger den tyverialarm, du føler dig mest tryg ved, og som derved giver dig mest værdi i hverdagen, når du forlader dit hjem eller lægger dig til at sove.

Se også vores mange øvrige løsninger inden for alarmer og sikkerhed til det private hjem, der kan gøre dig mere tryg i det daglige. 

Køb nogle af markedets bedste tyverialarmer til private online hos wupti.com

Har du brug for ekstra sikkerhed i dit hjem, er købet af en tyverialarm en rigtig god investering. Du kan se vores forskellige modeller her på siden, hvor du frit kan vælge den af vores tyverialarmer, der tiltaler dig mest og giver dig den sikkerhed, som du har behov for. Vælg din tyverialarm, og bestil den hjem i dag. Så er den snart på vej afsted til dig, så du kan få den installeret med det samme, den lander på din adresse.